Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ke vzpouře posledních se přidal i Havlíčkův Brod, který přestřílel Jemnicko


Branky


0

Havlíčkův Brod si na jaře ještě mířidla neseřídil, a tak není divu, že bez vstřelené branky je v soutěži na odstřel. Dnes Slovan uvítal třetí Jemnicko, které sice vypadlo z boje o nejvyšší metu, ale předpokládalo se, že soutěž bude chtít dohrát se ctí a na půdě brankově sterilního Brodu se zaskočit nedá. Jenže domácí vytáhli z rukávu eso, a to střelecké, v podobě Matěje Vopršala, který názorně předvedl, jak se v Krajském přeboru střílí branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duel Vopršal versus Morkus začal lépe pro střelce Jemnicka

Další velké překvapení tohoto víkendu se zrodilo v Havlíčkově Brodě. Domácí juniorka přivítala zkušeného favorita z Jemnicka. Málokdo čekal, že brodská jarní mizérii skončí zrovna s třetím týmem tabulky, ale opak byl pravdou! Cesta ke třem bodům ale byla pro Slovan trnitá. Sice se havlíčkobrodští fotbalisté dostali do vedení, když Matěj Vopršal rozehrál svůj gólový koncert v 5. minutě. Hosté však dokázali ještě do konce první půle otočit na 2:1, v 11. minutě se trefil Luboš Morkus poprvé a za deset minut i podruhé.

Domácím první výhru vystřelil Vopršal

Krátce po začátku druhé půle se podruhé trefil Matěj Vopršal, jenž v 54. minutě srovnal na 2:2. Jenomže vyrovnaný stav vydržel pouhých třináct minut a z rohu poslal favorita utkání do vedení František Kříž  -2:3. Domácí se ale nevzdali a výraznou měrou přispěl kanonýr Matěj Vopršal, jediný jarní střelec Slovanu. Ten se během dvou minut dokázal dvakrát prosadit, a zařídit tak domácím první jarní výhru!



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek, trenér Slovanu: Ten největší rozdíl od posledních zápasů byl v tom, že jsme dokázali skórovat. Velkou měrou nám v tom pomohla posila z Áčka Matěj Vopršal, což byl rozdílový hráč v zakončení

1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, asistent trenéra: Přijeli jsme do Brodu jako profesoři a soupeř nás za to potrestal! Sice jsme dokázali výsledek během první půle otočit ve svůj prospěch, ale pak jsme nepřidali pojistku z několika šancí a nakonec byli poraženi jediným hráčem, kterému ten zápas mimořádně vyšel!



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
J. Kubát [-] - V. Halák [-] , P. Novotný [-] , J. Molák [-] , K. Svoboda [-] - J. Tuhý [-] (70. L. Burjetka [-] ) , L. Bača [-] (57. T. Nedvěd [-] ) , D. Fikar [-] , D. Hejkal [-] - J. Horn [-] (57. M. Švec [-] ) , M. Vopršal [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - D. Smetana [-] , Z. Koutný [-] , M. Máca [-] - M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] , P. Tesař [-] , M. Axman [-] (58. Z. Kincl [-] ) - L. Morkus [-] , F. Kříž [-] , J. Grün [-] (80. J. Svoboda [-] ) -

ŽK: 61. V. Halák - 43. J. Grün , 51. M. Netrda .
Hráči zápasu: P. Novotný , M. Vopršal - L. Morkus .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 60. Rozhodčí: VONEŠ Jakub - TOMAN Radek, HANZL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.