3:1
(2:0)
85. J. Adamec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:30

23.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná natáhla sérii vítězství na pět zápasů


Branky


32. M. Brnický , 41. J. Szabó , 88. J. Szabó - 85. J. Adamec (p.)
0

V posledních kolech jsme se zmiňovali především o úspěšné sérii Okříšek. Možná neprávem zůstal ve stínu celek ze Stáje Sapeli Polná. Sapeláci vyhráli čtyřikrát v řadě, naposledy zvítězili 4:2 v Chotěboři a dokázali tak, že po marném začátku jara se opět našli. Za to jejich nedělní soupeř ze Světlé nijak výjimečnou formou neoplývá a má sestupové starosti. Skláři již delší dobu čekají na vítězství za tři body, nedočkali se ho ani v minulém kole, když doma podlehli juniorce Velmezu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou půli zvládli nakonec lépe domácí

Úvod utkání patřil překvapivě hostům, ve 3. minutě podržel dvakrát domácí skvělými zákroky Petr Koubek. O minutu později hlavičkoval v dobré pozici M. Křikava, domácí branku však netrefil. V 6. minutě měli první tutovku domácí hráči, dorážku P. Baráka v malém vápně zlikvidoval obětavým zákrokem gólman J. Adamec. Ve 13. minutě pálili hosté do boční sítě. Domácí odpověděli hned ve 14. minutě, kdy J. Szabó obešel beka i gólmana, leč jeho střela šla těsně vedle. Ve 20. minutě připravil domácí J. Vacek palebnou pozici pro F. Dvořáčka, Adamec střelu kryl. Hráči Polné získávali tou dobou v utkání navrch a připravili si další příležitosti. Rána Vacka z hranice šestnáctky ani přímý kop Dvořáčka z 25 m ještě brankou neskončily. Ale V 32. minutě se již Sapeláci dočkali! V šestnáctce hostí se uvolnil J. Szabó, jeho centr přesně našel Matěje Brnického, jehož hlavička zapadla přesně do levé šibenice Adamcovy branky – 1:0. A za deset minut bylo ve Stáji ještě veseleji. Petr Koubek našel dalekonosným výkopem Jakuba Szabó a domácí kanonýr přesným lobem zvýšil na 2:0.

Hosté zápas zdramatizovali, ale vše rozhodl nejlepší střelec soutěže

Zatímco první půle přinesla pěkný rychlý fotbal od obou týmů, tak druhá část utkání byla dlouho nezáživná a v podstatě se až do 83. minuty nic zajímavého nestalo. V již zmiňované 83. minutě sehráli domácí snad nejhezčí akci utkání, kterou vykombinovali Vacek, Dvořáček a Szabó. Posledně jmenovaný ale spálil čistou gólovku! A tak přišla zápletka, při odkopu míče na hranici šestnáctky v 85. minutě zasáhl Petr Tržil i hráče hostí a kopala se penalta. K ní se postavil světelský gólman Jindřich Adamec a se štěstím prostřelil Petra Koubka - 2:1. Poslední slovo však měli domácí hráči, M. Antoš naservíroval míč P. Fišerovi, ten místo střely volil nezištnou přihrávku na Jakuba Szabó a nejlepší střelec soutěže podtrhl svým letošním šestadvacátým gólem vítězství Sapeláků – 3:1. Hosté se v poslední minutě dostali ještě do jedné tutovky, brilantním zákrokem ji však zmařil Petr Koubek.



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Sapeli Polná: Úvod utkání patřil hostům, kteří však nedokázali své šance proměnit. Postupně jsme převzali iniciativu a z vypracovaných šancí jsme tři proměnili. Vítězství je proto zasloužené a je již páté v řadě, čímž jsme si trochu spravili chuť po nevydařeném vstupu do jarní části soutěže.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
František Polák, trenér Světlé: Je to hrozně ošemetné. Po čtvrthodině jsme mohli vést 2:0 a místo toho jsme za dalších 15 minut prohrávali o dvě branky. Jsme chvílemi hrozně naivní a platíme za to. Závěr bude hodně těžký. ..



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - J. Szabó [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] , J. Lokvenc [-] (61. M. Antoš [-] ) , P. Barák [-] , J. Vacek [-] , M. Brnický [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Takács [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou
J. Adamec [-] - J. Novák [-] , M. Muzikář [-] , J. Petřík [-] , J. Pohnětal [-] , M. Křikava [-] , L. Vodička [-] , P. Čuřík [-] , J. Valenta [-] , L. Sobek [-] (80. T. Bárta [-] ) , L. Rezek [-]

ŽK: 5. J. Szabó , 81. P. Tržil , 84. P. Koubek - 30. L. Sobek , 32. J. Valenta .
Hráči zápasu: P. Koubek , J. Vacek - J. Adamec .
Místo: Stáj. Počet diváků: 85. Rozhodčí: MIČKA Adam - STRAKA Karel, STEHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.