0:3
(0:0)
53. R. Demeter (p.)
76. L. Liška
83. R. Šuta
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel nováčků vyzněl jasně pro Velké Meziříčí


Branky


53. R. Demeter (p.) , 76. L. Liška , 83. R. Šuta
0

Souboj dvou rezervních mužstev byl v neděli na programu v Havlíčkově Brodě. Jenže zatímco hlavní i rezervní tým Velkého Meziříčí je v relativním klidu, tak domácí nemají ani v jednom případě na růžích ustláno. Áčko Brodu je i přes zlepšující se výsledky stále poslední a pokud by tak zůstalo, tak by spadlo automaticky i Béčko. Což mladým kluků z Béčka, kteří i tak mají svých starostí dost, na klidu nepřidá. Velmez přijel posílen o klíčové hráče Áčka a ty zápas rozhodli ve prospěch hostů, kteří po zlepšené druhé půli zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broďáci měli mírně navrch, branka však nepadla

Důležitost utkání byla cítit i podle toho, že Velké Meziříčí podřídilo program B týmu na úkor Áčka, což není příliš častý jev, a pošetřilo na Slovácku klíčové hráče Demetera se Šutou. V prvním poločase však bylo utkání vyrovnané, dokonce s mírnou převahou domácích. Domácí tým si vytvořil jednu gólovou příležitost, ale střela Martina Švece byla zblokována. Do kabin se šlo za stavu 0:0, s čímž vůbec nebyl spokojen trenér hostů P. Munduch:“ Neměli jsme pohyb, bylo to statické a já musel zvýšit pořádně hlas“.

Kvalitní duo na straně hostů rozhodlo

Také po změně stran se hrálo hlavně mezi vápny, ale hosté potvrdili svou zkušenost, kterou prezentovali právě R. Demeter a R. Šuta. Mladý tým Slovanu se dopustil v 53. minutě osudové chyby, když hostující L. Liška obral o míč váhajícího brankáře M. Beránka, který jej posléze fauloval, a Robin Demeter poslal hosty z následného pokutového kopu do vedení – 0:1. Hosté pak drželi míč i otěže ve svých rukách. Domácí měli snahu něco s utkáním ještě udělat, otevřeli hru, ale hosté hrozili brejky, jimž vévodil úniky po levé straně Demeterem. Ten zatáhl balón i v 76. minutě, dal pod sebe a Lukáš Liška zavěsil – 0:2. Na konečných 0:3 pak zvyšoval po další Demeterově akci Radim Šuta 83. minutě.  Meziříčí vše vsadilo na zápas Benfiky a to se jim vyplatilo.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Jiří Pabousek,trenér H. Brodu: Zápas rozhodly naše individuální chyby. Po vcelku vydařené první části, kdy se hrál vyrovnaný duel, přišly zmíněné chyby v rozrehrávce a defenzívě. Dostali jsme po nich dvě branky, z čehož se náš mladý tým už nevzpamatoval.

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Velkého Mezičí B: Již v týdnu jsme se s trenéry A týmu dohodli, že víkendový program se podřídí nám. Vzhledem ke komplikované situaci, kdy se může stát, že budou padat čtyři týmy, jsme chtěli v Brodě spět za každou cenu. Moc často se nestává, že se A tým podřídí Béčku, ale je to jen ukázka toho, že to u nás funguje! Demeter se Šutou byli rozdílový hráči



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
M. Beránek [-] - V. Halák [-] , M. Báča [-] , L. Burjetka [-] (81. V. Hloušek [-] ) , P. Novotný [-] , K. Svoboda [-] - M. Švec [-] , L. Bača [-] (67. L. Peřina [-] ) , D. Fikar [-] , T. Nedvěd [-] - J. Fišer [-] (72. T. Teplan [-] )

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - L. Liška [-] (78. T. Staněk [-] ) , H. Ráček [-] , V. Beran [-] (55. M. Maloušek [-] ) , R. Šuta [-] , R. Demeter [-] , T. Malec [-] , T. Bublán [-] , M. Souček [-] , J. Kafka [-] , L. Halámek [-]

ŽK: 53. K. Svoboda , 68. J. Fišer .
Hráči zápasu: D. Fikar - R. Šuta , R. Demeter .
Místo: H. Brod. Počet diváků: 110. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - RYGL Luboš, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.