Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

15.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř vstoupila do jarní části vysokou výhrou


Branky


0

Na podzim tým od Doubravy naplňoval předsezónní očekávání pouze v posledních kolech a celkově tak jeden z papírových favoritů zůstal za očekáváním. O to více se svěřenci Josefa Sourala zaměřili na podařený vstup do jarní fáze KP. A to se jim na domácím hřišti podařilo. Navázali na dobré výsledky z přípravy a poslednímu Herálci oplatili podzimní porážku. Důležitý první zápas zvládli a soupeře vyprovodili 4:0. Herálec naopak potvrdil nevalné výsledky z přípravných utkání a z Chotěboře odjel s prázdnou.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní oťukávanou ukončila branka v síti Herálce

Chotěboř chtěla dát zapomenout na nepovedený podzim a začít jaro výhrou. Ale ani hostující Herálec, který bude potřebovat každý bod k eventuální záchraně nechtěl začít prohrou. A proto byla v úvodu k vidění opatrná jarní „rozehrávaná“ bez větších gólových příležitostí. Tu po necelé čtvrthodince ukončil Petr Ďoubal. P. Hanousek rozehrál rohový kop, M. Moravec v následném závaru napálil břevno a míč nakonec dopravil do prázdné branky právě Ďoubal. Domácí se tak ujali ve 13. minutě vedení 1:0. Herálec to však nepoložilo a do konce poločasu byl domácím vyrovnaným soupeřem.

Domácí přidali další tři branky, hosté však cítili křivdu

Po přestávce pokračoval opticky vyrovnaný fotbal. Klíčový moment přišel v 66. minutě. M. Moravec vysunul kolmicí, při které hosté marně reklamovali ofsajd, Ondřeje Bělovského, jenž překonal Severýna a vnesl klid do domácích řad – 2:0. V 68. minutě hosté chybovali u lajny, čehož využil Luboš Dvořák – 3:0. Tentýž hráč se prosadil ještě o pět minut později, když zužitkoval roh agilního P. Hanouska. Tím upravil skóre na konečných (pro hosty vcelku krutých) 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Chotěboř
Josef Soural. trenér Chotěboře: Zpočátku to bylo hodně rozhárané, bylo znát, že soutěž teprve začíná. Postupem času jsme se však do toho vcelku dostali a zápas rozhodli. Výsledek vypadá jednoznačně, ale soupeře zdobila velká bojovnost a rozhodně nedal kůži zadarmo - 4:0 je pro něj možná krutý výsledek. Jsem rád, že jsme vstup do jara zvládli.

TJ Sokol Herálec
Jiří Moravec, trenér Herálce: Více než hodinu byl zápas vcelku vyrovnaný, pak jsme inkasovali ze sporné situace na 2:0 a po zbytek utkání už jen diskutovali. Dle mého názoru to ofsajd byl a mělo se pískat ..



Sestavy


FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - O. Bělovský [-] (76. O. Šimon [-] ) , L. Filipský [-] , M. Moravec [-] (81. R. Odvářka [-] ) , P. Hanousek [-] , M. Somerauer [-] , L. Dvořák [-] , J. Hlaváček [-] (68. M. Odvářka [-] ) , J. Hlaváček [-] , P. Ďoubal [-] , M. Čáp [-]

TJ Sokol Herálec
M. Severýn [-] - D. Okurka [-] , O. Černý [-] , J. Ptaszek [-] , M. Ptaszek [-] - M. Kovář [-] , P. Čejka [-] (80. J. Hořínek [-] ) , F. Bureš [-] , J. Skála [-] - V. Uchytil [-] - M. Kysilko [-]

ŽK: 45. J. Hlaváček - 46. D. Okurka , 59. O. Černý , 64. M. Kysilko , 66. M. Severýn .
Hráči zápasu: M. Moravec , L. Dvořák .
Místo: Chotěboř. Počet diváků: 200. Rozhodčí: JÍLEK Lukáš - TOMAN Radek, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.