1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 10:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziříčí B prohrálo popáté v řadě, tentokrát neuspělo ve Stáji


Branky


0

Jediný zápas, který se hrál v neděli dopoledne, byl ten, ve kterém hráči Sapeli Polná přivítali meziříčskou rezervu. Domácí by chtěli zakončit povedený podzim výhrou, hosté by rádi zastavili sérii porážek - do dneška prohráli čtyři zápsy v řadě a dobře rozjetý podzim se jim ke konci kazí. Na začátku soutěže se hrálo v Meziříčí 1:1, a tak bylo otázkou jak dopadne odveta. Ta nakonec vyšla lépe svěřencům domácího trenéra Dvořáčka, Polná vyhrála těsně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Silný vítr větší šanci nepřipustil

V utkání s minimem šancí na obou stranách byli hosté od začátku rychlejší i důraznější. Defenziva domácích však pracovala zodpovědně a hostům z Meziříčí nic nedovolila. Velmez držel míč po většinu utkání na kopačkách, naopak Sapeláky vůbec balón neposlouchal, jejich hra byla kostrbatá, nepřesná a vůbec nekorespondovala s jejich podzimními výkony a kvalitní ofenzivní hrou. První půle byla hodně nezáživná, domácí  hráli proti silnému větru. Jediným důležitým momentem přinesla 28. minuta, ve které musel střídat pro zranění domácí matador Milan Špendlíček

Vítězství strhnul na stranu domácích nádherně Dvořáček

V druhé půli se Polná mírně zlepšila, chtěla se se soutěžním rokem rozloučit vítězně. Komplikace však přišla v 61. minutě, kdy hostitele zbytečně oslabil záložník Matěj Brnický a Sapeli šly do deseti. Paradoxně však domácí zvýšili nasazení a byli za to odměněni vstřelením vedoucího gólu. To se povedlo v 66. minutě nádherným způsobem Filipu Dvořáčkovi, když po přejití půlicí čáry zpozoroval vyběhnuvšího gólmana R. Krubu a parádním lobem z cca 40 metrů získal domácím vedení - 1:0. Závěrečná pasáž patřila hostům, kteří se snažili i díky přesilovce odvrátit pátou prohru v řadě. Hráči Meziříčí posílali do šestnáctky soupeře ostré centry, obrana  Polné i s námahou vše zvládla. Nakonec se však hosté svojí velké šance dočkali v 88. minutě, domácí však podržel gólman P. Krpálek, jenž střelu z bezprostřední blízkosti vytáhl  nad břevno. Sapeláci tak vydřeli sedmou výhru v ročníku  a přezimují na výborné třetí příčce!



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Jiří Babínek, manažer Polné: Neodpustím si pár slov k sudímu. Pan Kůrka řídil utkání tradičně prachbídně, bez fotbalového citu. Hráči neví, co mají hrát, za celých devadesát minut neví, co se píská a co ne! Na hřišti není kázeň, není ani na střídačkách. Dává se výhoda, když se nemá dávat a opačně. Toto není výkon rozhodčího krajského přeboru, toto je špatná vizitka pro ostatní rozhodčí, bohužel je to u něj pravidlem..

FC Velké Meziříčí B
Petr Munduch, trenér Velkého Mezičí B: První poločas byl bojovný a vyrovnaný. V tom druhém si myslím, že jsme i díky přesilovce byli lepším týmem. Bohužel nám poslední dobou nefunguje koncovka, jinak bychom si minimálně bod odvezli. Domácí rozhodli výstavním gólem, klobouk dolů před Dvořáčkem. Souhlasím ,že rozhodčí pískal špatně na obě strany, absolutně bez citu ke hře.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Krpálek [-] - P. Takács [-] , P. Tržil [-] , J. Šebesta [-] , J. Lokvenc [-] - J. Vacek [-] (90. T. Reiterman [-] ) , F. Dvořáček [-] , M. Špendlíček [-] (28. P. Fišer [-] ) , M. Brnický [-] - J. Szabó [-] , P. Barák [-] (75. O. Záškoda [-] )

FC Velké Meziříčí B
R. Kruba [-] - J. Kafka [-] , M. Souček [-] (55. F. Mužátko [-] ) , M. Maloušek [-] , D. Polák [-] (48. M. Nevoral [-] ) - H. Ráček [-] , T. Malec [-] , J. Vítek [-] , T. Bublan [-] - V. Beran [-] (73. R. Kurečka [-] ) , L. Liška [-]

ŽK: 64. F. Dvořáček , 85. J. Szabó , 88. P. Krpálek - 65. H. Ráček , 72. F. Mužátko . ČK: 61. M. Brnický .
Hráči zápasu: P. Tržil , J. Šebesta - J. Kafka .
Místo: Stáj. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kůrka Petr - Dvořák, Machač.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.