Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 13:30

14.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko deklasovalo Herálec, skóroval i brankář Kopeček


Branky


10. S. Křivánek , 53. L. Morkus , 58. F. Kříž , 64. V. Kopeček (p.) , 70. J. Kincl , 72. L. Morkus , 76. O. Frechka , 89. F. Kříž - 84. M. Šusták
0

Jemnicko při podzimní derniéře přivítalo Herálec a při pohledu do tabulky, měli domácí diváci v Jemnici jasno - domácí zvítězí a dostanou se do čela tabulky, hosté po prohře přezimují možná až na samém dně. Jenže, ten kdo sleduje vývoj soutěže pozorně, tak ten věděl, že domácí nečeká rozhodně nic lehkého. Herálec se v závěru podzimu herně i výsledkově zvednul, ze třech zápasů uhrál sedm bodů z celkových deseti podzimních! Předpoklad těžkého utkání pro domácí platil až do závěru prvního poločasu .Pak nadějný výkon hostí zabrzdily červené karty Boháče a Hamáka. Favorit pak neměl v druhé půli s oslabeným sokem slitování a zvítězil 8:1, do listiny střelců se zapsal i domácí brankář Kopeček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sympatický výkon hostí rozleptaly dvě kaňky v závěru poločasu

Oba týmy v poslední době přeskupily řady. Domácí nuceně - v týdnu vypadli pro zranění Koutný s Tesařem, hosté z taktických důvodů, což jim nese již tři zápasy bodové ovoce. Úvod utkání tomu odpovídal, hosté začali nebojácně a domácí se s novým rozestavením chvíli zžívali. Nebylo divu, že poprvé bylo rušno před domácím brankářem Kopečkem - dobře zatočený roh M. Boháče vyboxoval domácí gólman do chumlu před sebou a domácí obrana s maximálním vypětím nebezpečí odvrátila. Favorit se poprvé zval v 8. minutě. S. Křivánek dostal míč za obranu, ale hostující brankář M. Chyba byl na místě. V 10. minutě sklepnul L. Morkus na M. Netrdu, ten vyslal kolmici a Stanislav Křivánek si dal proti Chybovi repeté. Tentokrát již nezaváhal a poslal domácí do vedení 1:0. Hosté i přes obdrženou branku pokračovali aktivně. Dostali se k sérii rohových kopl, které však defenzíva Jemnicka dokázala vyřešit. Následně se hrálo spíše mezi vápny, za zmínku stojí jen střela F. Kříže z dálky. Důležitý moment přišel ve 41. minutě. Nervy na uzdě neudržela opora hostů Milan Boháč, který sprostě vynadal rozhodčímu, za což se po druhé žluté poroučel do sprch. A před odchodem do šaten padly akcie Herálce ještě níž - po vzájemném souboji kopl Petr Hamák spíše nezaviněně domácího Kincla do hlavy, a jelikož už jednu žlutou měl, tak sudí Niederle podruhé v krátké době provětral červenou kartu. Dvě vyloučení v posledních pěti minutách nevěstily pro hosty do druhé půle nic dobrého..

Sedm kulí jako v Sarajevu

Jemnicko se po přestávce do výrazně oslabeného soupeře zakouslo a hosté to nakonec odnesli debaklem. Herálec vydržel s čistým štítem jen do 53. minuty. V té dostal Luboš Morkus míč ideálně za obranu přesnou střelou k tyči nedal Chybovi šanci - 2:0. Tato branka zvedla stavidla gólového přílivu domácích. Hned za pět minut našel L. Morkus za strany přesně hlavu Františka Kříže - 3:0. V 64. minutě fauloval hostující zadák zbytečně ve vápně J. Kincla a domácí brankář Vít Kopeček překonal z penalty kolegu v brance Herálce - 4:0. V 70 .minutě už to bylo o pět branek, to se po rohu prosadil hlavou sváteční střelec Jiří Kincl. Hned za dvě minuty přidal svojí druhou branku v zápase se štěstím Luboš Morkus, který zužitkoval přesný centr F. Kříže - 6:0. Domácí ani za tohoto vedení neubrali plyn. V 76. minutě se ofsajdové pasti vyhnul Oleksandr Frechka a po kličce dal do prázdné branky na 7:0. Až za tohoto stavu se ke gólovému slovu dostali i hosté. Domácí podcenili akci Herálce, kterou zakončil v 84. minutě Miroslav Šusták - 7:1. Poslední slovo však patřilo domácím. Střídající Jiří Anděl obešel dva hráče a připravil gól pro Františka Kříže. Nejlepší střelec domácích tak symbolicky zakončil úspěšný podzim Jemnicka brankou na  8:1!



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér Jemnicka: Očekávali jsme těžký zápas, což se dlouho potvrzovalo. Hosté vydrželi skoro celý poločas hrát kvalitně a důrazně. Pak nám to ulehčili neukázněný Boháč a pro hosty trochu smolně Hamák, kteří dostali červené karty. Druhý poločas byl i otevřeností soupeře jako na střelnici. Trochu mě kluci rozzlobili, že nepomohli udržet vzadu nulu, ale je jasné, že za stavu 7:0 trochu polevili..

TJ Sokol Herálec
Bohuslav Bureš, trenér Herálce: V prvním poločase jsme potvrdili zlepšený trend. Hra byla vyrovnaná, domácí však šli do vedení. Přesto jsme byli do 40. minuty lepším týmem. Pak nám však sudí vykartoval dva hráče a bylo po zápase. Jsem znechucený výkonem sudího, zařízl nás a ještě se nám vysmál..



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - M. Máca [-] (75. L. Chalupa [-] ) , T. Bastl [-] , J. Kincl [-] , M. Liška [-] (73. M. Hošek [-] ) - M. Netrda [-] , O. Frechka [-] , Š. Tobolka [-] (60. J. Anděl [-] ) , S. Křivánek [-] - F. Kříž [-] , L. Morkus [-]

TJ Sokol Herálec
M. Chyba [-] - F. Bureš [-] (74. P. Čejka [-] ) , V. Uchytil [-] , M. Cestr [-] , O. Černý [-] - M. Kovář [-] , M. Šusták [-] , J. Slováček [-] (62. J. Ptaszek [-] ) , P. Hamák [-] - D. Okurka [-] (66. J. Hořínek [-] ) , M. Boháč [-]

ŽK: 41. Š. Tobolka , 71. T. Bastl - 25. P. Hamák , 32. D. Okurka . ČK: 41. M. Boháč , 45. P. Hamák .
Hráči zápasu: F. Kříž , L. Morkus , J. Kincl .
Místo: Jemnice. Počet diváků: 225. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - Kučerík, Staněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.