1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:30

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko urvalo v Zašové všechny tři body


Branky


0

Zašová přivítala v předposledním kole na svém krásném trávníku Lidečko. Hosté si šli od prvních minut za vítězstvím a nakonec zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po dvou minutách otevřel skóre Novák

Zašové se na domácím hřišti v poslední době nedaří, což chtěla napravit právě proti Lidečku. Domácí však zaspali úvod utkání a tvrdě za to zaplatili. Už ve 2. minutě odcentroval do vápna Jan Novosad, míč propadl až k Patriku Novákovi a ten neměl problém s jeho uklizením za Hadašova záda – 0:1. Domácí inkasovaná branka nezlomila a snažili se o vyrovnání. To se nakonec o půl hodiny později dostavilo, v 32. minutě se trefil útočník Jan Sekyra – 1:1. Lidečko bylo i za vyrovnaného stavu lepším celkem, ale v dobrých příležitostech jeho hráči selhali. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Rozhodující trefu obstaral Zezulka

I do druhého dějství vstoupili lépe hosté, kteří se tlačili před branku a pět minut po příchodu na hřiště vrátili vedení na svou stranu. Roman Zezulka prošel domácí obranou jako nůž máslem a v poklidu překonal Hadaše podruhé – 1:2. Lidečko dále pokračovalo ve svém fyzicky náročném stylu hry, což domácím vůbec nesedělo. Definitivní tečka za zápasem přišla necelou čtvrt hodinu před koncem utkání, hostující rychlík Radim Gargulák pronikl přes domácí obránce a následně překonal domácího gólmana – 1:3. Zašové se utkání ani nepodařilo zdramatizovat, a tak na domácím hřišti opět padla, tentokrát s Lidečkem 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zašová
Zdeněk Sladovník - trenér: " V tomto utkání jsme si vypili kalich hořkosti až do dna a horší to už být snad ani nemohlo!! Hned ve druhé minutě inkasujeme na 0:1, potom si vytvoříme několik šancí, které opět neproměníme. Konečně ve 32.minutě vyrovnáme po rohu Sekyrou a za chvíli nato se nám zraní Vilém. Druhý poločas opět z kraje inkasujeme po několika hrubých chybách obrany. Zase neproměníme šance, ze tří metrů trefí Vyvíjal tyč odkryté branky a inkasujeme jako přes kopírák u druhého gólu potřetí. Deset minut před koncem se nám zraní opora Broňa Trtík tak nešťastně, že musím volat 155 – zlomená klíční kost. Jak říkám, horší už to snad být ani nemůže. Celé jaro trpíme na různé nemoci, zranění a neproměňování tutovek. Ještě že už je konec sezony. Do Francovky pojedeme jen z povinnosti dohrát soutěž."

SK Lidečko
Radek Janáč - vedoucí mužstva: "Jsme rádi, že jsme Zašové oplatili podzimní porážku na našem hřišti a zvítězili jsme. V tomto zápase jsme byli jednoznačně lepším týmem a za vítězstvím jsme si šli od první minuty zápasu. Hráči a trenér Ivan Pecha si za celou sezonu zaslouží pochvalu a nás jen mrzí, že se za týden budeme s trenérem loučit. Příští týden zakončíme sezonu ve Vizovicích, kde bychom taky chtěli zvítězit."



Sestavy


TJ Zašová
R. Hadaš [-] - V. Bublík [-] (57. L. Škrobák [-] ) , J. Podzemný [-] , T. Vilém [-] (42. F. Vyvijal [-] ) , J. Blabla [-] , J. Sekyra [-] , B. Trtík [-] , A. Maleňák [-] (79. M. Štěpán [-] ) , J. Pavlica [-] , J. Telecký [-] , J. Chlevišťan [-]

SK Lidečko
R. Hyžák [-] - R. Zezulka [-] (82. R. Kulíšek [-] ) , T. Františák [-] , R. Gargulák [-] , P. Svoboda [-] , J. Novosad [-] , A. Hruboň [-] (39. F. Hynek [-] ) , P. Novák [-] , P. Sekula [-] , R. Buček [-] , Z. Havelka [-]

Místo: Zašová. Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - SKALICKÝ Libor, KOŠÁREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.