Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko neudrželo vedení a se Lhotou prohrálo na penalty


0

Lhota u Vsetína vyrovnala nepříznivě se vyvíjející utkání a nakonec Lidečko porazila na penalty 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lidečko prohrávalo, přesto do poločasu vývoj otočilo

Ve Lhotě u Vsetína se hrál od začátku absolutně vyrovnaný zápas. Domácí šli do vedení hned ve 4. minutě, domácí útočník Lukáč dostal průnikovou přihrávku od Zgarby, vystřelil, hostující gólman Hyžák vyrazil a Tomáš Františák si nepohlídal dorážejícího Jana Doležela, jenž otevřel skóre - 1:0. Lidečko vyrovnalo záhy, hned o osm minut později, kdy si neporozuměl domácí obránce s gólmanem, hostující Radim Gargulák vybojoval míč, poslal ho pod sebe na kanonýra Petra Svobodu a ten se do prázdné brány nemohl mýlit - 1:1. Ve 27. minutě šli hosté z Lidečka poprvé v utkání do vedení. Jan Novosad zahrával rohový kop, ve vápně domácí Lhoty vznikl velký závar, domácí nebyli schopní míč vykopnout, načež se dostal až k Radimovi Gargulákovi a ten z voleje propálil všechno, co mu stálo v cestě - 1:2. Lhota mohla vyrovnat, ale Lukáčovu hlavičku vyrazil skvelým zákrokem na břevno brankář Hyžák. 

Vyrovnání obstaral Vojtíšek

Druhý poločas probíhal podobně, jako ten první, zápas byl velmi vyrovnaný. Oba týmy ale předváděly v nesnesitelném dusnu výborný fotbal, hráči makali a podávali nadstandardní výkony. Domácí se snažili, ale srovnání ne a ne přijít. Doležel v jedné příležitosti obešel jak obránce, tak brankáře, ale na brankové čáře míč vykopl jeden z vracejících se beků. Lhota u Vsetína nakonec skóre přece jen vyrovnala. Domácí útočník Ondra Lukáč přesprintoval na levé straně hostujícího Petra Sekulu, odcentroval a nikým neatakovaný Petr Vojtíšek hlavičkoval přesně za Hyžákova záda - 2:2. Zápas dospěl až do pokutových kopů. 

Penalty zvládla Lhota

Penaltový rozstřel lépe zvládla domácí Lhota, která díky neproměněnému pokusu Patrika Nováka získala bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "Byl to vyrovnaný zápas. Hosté hrozili velmi dobrými a rychlými brejky ve čtyřech, pěti hráčích. Přesto jsme měli my více šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. I přes horko to byl pohledný fotbal. Na penalty jsme nakonec vyhráli 6:5."

SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu: "Dnešní zápas probíhal ve velkém dusnu a všichni hráči zaslouží velkou pochvalu, protože oba týmy hrály vynikající a fyzicky náročný fotbal. Utkání bylo hodně vyrovnané a my jsme si opět dokázali, že dokážeme hrát vyrovnaný zápas s jakýmkoliv týmem. Příští týden nás čeká derby s rozjetou Polankou, my se na tento zápas moc těšíme."



Sestavy


FC Lhota u Vsetína
T. Zadrobílek [-] - D. Vráblík [-] , D. Jančina [-] (36. I. Jakubo [-] ) , M. Karlík [-] , J. Doležel [-] , P. Vojtíšek [-] , T. Juřica [-] , O. Blažek [-] , D. Zgarba [-] , O. Lukáč [-] , O. Zeťák [-]

SK Lidečko
B. Hyžák [-] - P. Sekula [-] , R. Zezulka [-] (81. F. Hynek [-] ) , T. Františák [-] , R. Gargulák [-] (80. A. Hruboň [-] ) , P. Svoboda [-] , R. Čech [-] (68. D. Ryza [-] ) , R. Číž [-] , J. Novosad [-] , P. Novák [-] , R. Buček [-]

ŽK: 16. O. Zeťák , 30. D. Jančina , 59. D. Vráblík - 45. R. Zezulka , 63. P. Sekula , 84. A. Hruboň , 90. P. Novák .
Hráči zápasu: O. Lukáč - R. Gargulák .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: SMIRNOV Roman - KOVÁŘČÍK Dominik, LUKÁŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.