3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

16.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrachovec v roli outsidera přehrál Francovku rozdílem třídy


Branky


0

Francova Lhota odcestovala do Hrachovce s dobrým pocitem z minulého kola, kdy jednoznačně zdolala Prostřední Bečvu. Hrachovec byl však připraven lépe a z pozice outsidera zvítězil jasně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zachránilo břevno

Na promáčeném terénu se hrál kvalitní vyrovnaný fotbal. Namlsaní hosté vstoupili do zápasu ve velkém stylu, vytvořili si velký tlak, ze kterého vyústily dvě velké šance, po kterých však brankář Andrášik stále držel čisté konto. Nejprve se hosté neprosadili z dorážky z bezprostřední blízkosti a poté hrachoveckého gólmana zachránilo břevno. Po těchto dvou šancích se do hry pomalu začali dostávat i domácí, kteří udeřili hned z první vážnější akce. Ve 21. minutě se ke střele dostal Kovář, jeho ránu však brankář Boško vyrazil pouze na volného Romana Ondrouška, jenž neměl problém s dorážkou do odkryté branky – 1:0. Další gól do konce prvního poločasu nepadl, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0.

Zkušený Ondroušek vstřelil dva góly

I ve druhém dějství se hrála vyrovnaná partie, ani jeden celek nepředváděl příliš technický fotbal, který nedovoloval zejména mokrý trávník. Pět minut po začátku poločasu Hrachovec přidal druhou trefu, po pasu Jana Vaigla se do zakončení protlačil devatenáctiletý forvard Patrik Kovář, jenž překonal Boška podruhé – 2:0. Francova Lhota nehrála vůbec špatný zápas, jenomže nedokázala vyzrát na gólmana Andrášika. Ke konci utkání měli hosté velkou šanci, kterou však neproměnili, a tak byli po zásluze potrestáni. V 87. minutě se po centru z pravé strany objevil na zadní tyči zkušený harcovník Roman Ondroušek, který svou druhou brankou v zápase definitivně rozhodl – 3:0. Domácí tým tak dal hostům lekci z produktivity a zaslouženě zvítězil 3:0. 



Ohlasy k zápasu


SK Hrachovec
Dušan Janošek: "Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal, Francova Lhota byla dobrá, stejně jako Hrachovec, který však vstřelil tři branky. Hosté hráli dobře, měli šance, ale Andrašík podržel. Výsledek je pro hosty krutý."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Domácí využili z minima maximum, přežili náš tlak a dostali se do vedení, po kterém už nám nic nedovolili. Ke konci jsme měli šance, ale nedali jsme je a Hrachovec tak trestal na 3:0 Ondrouškem."



Sestavy


SK Hrachovec
J. Andrášik [-] - T. Brázdil [-] - V. Baroš [-] , R. Ondroušek [-] , P. Klvaňa [-] , R. Vaigl [-] , V. Vaculín [-] (16. P. Kovář [-] ) , D. Varga [-] , M. Orság [-] (87. J. Šafář [-] ) , R. Škabraha [-] , J. Vaigl [-]

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - R. Chmela [-] , M. Kindl [-] , R. Zimek [-] , O. Mikulín [-] , M. Kuriš [-] (32. J. Kořenek [-] ) , L. Matušinec [-] (52. J. Veteška [-] ) , L. Šipinka [-] , L. Filák [-] , O. Filák [-] (54. M. Mňačko [-] ) , Z. Kindl [-]

ŽK: 75. P. Klvaňa - 30. M. Kindl .
Hráči zápasu: J. Andrášik , R. Ondroušek .
Místo: Hrachovec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: MIKOŠKA Zdeněk - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.