2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2016 17:30

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítná zvládla zápas o šest bodů a porazila Luhačovice


Branky


0

Mezi Štítnou a Slušovicemi šlo o hodně, vždyť oba týmy ze spodku tabulky potřebují body na záchranu. Domácí tahali po celý zápas za delší konec provazu. Do vedení poslal Štítnou Tomáš Hnaníček a po změně stran přidal druhou branku Tomáš Vaculík. Slušovice dokázaly pouze snížit brankou Romana Dobeše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve druhé minutě nastřelili tyč Šimoník a Tomáš Chovančík. Ve 12. minutě se dostal do gólové situace po přihrávce Šimoníka Vaculík, ale jeho střelu slušovický brankář Varga vyrazil. V 16. minutě ideální přihrávkou našel Tomáš Hnaníček Vaculíka, ale ten opět v gólové šanci selhal a ze 7 metrů přestřelil branku.V rozmezí několika minut se do dvou šancí dostal nejlepší hráč Slušovic Dobeš, ale ani jednu neproměnil.Ve 28. minutě se dostal Tomáš Chovančík k zakončení hlavou, ale bohužel pro domácí brankář Slušovic sice s námahou ale přesto vyrazil na roh. O minutu na to mohli jít do vedení hosté, ale pokus Zbranka Marcaník v bráně domácích vyrazil na roh. První branka utkání padla ve 34. minutě, kdy si na přetažený centr Víti Chovančíka naběhl Tomáš Hnaníček a z voleje nedal Vargovi šanci - 1:0. Do konce první půle mohla Štítná ještě navýšit skóre, ale Jaroslav Liška v obrovské šanci minul branku.

 

Druhou půli začali lépe hosté, ale na dostřel branky se nedostávali. Štítná v 62. minutě využila první šanci ve druhé půli a Vaculík po centru Michala Hnaníčka zvýšil na 2:0. Slušovice se snažily o snížení, ale pozorná obrana Štítné společně s dobře chytajícím Marcaníkem již hostům dovolila pouze dvě šance. V81. minutě napřáhl z 25 metrů Dobeš a jeho střela skončila v síti domácích - 2:1. Ještě jednou podržel Marcaník domácí, a to v 85. minutě, kdy bravurně kryl umístěnou střelu Krajči.



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Web Štítná: V zápase dvou tabulkově nejhorších mužstev soutěže byla úspěšnější Štítná. Domácí v závěru přečkali tlak hostů a po zásluze si v důležitém zápase připsali výhru a důležité tři body do tabulky soutěže.




Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Marcaník [-] - J. Liška [-] , T. Hnaníček [-] (46. P. Štěpančík [-] ) , T. Vaculík [-] (90. P. Krupík [-] ) , T. Chovančík [-] , V. Chovančík [-] (89. L. Zvonek [-] ) , R. Šimoník [-] (71. M. Maniš [-] ) , P. Machuča [-] , M. Hnaníček [-] , F. Liška [-] (90. O. Zvoníček [-] ) , P. Sloboda [-]

FC Slušovice
J. Varga [-] - J. Kryšpín [-] (67. J. Krajča [-] ) , O. Povolný [-] , M. Macík [-] , A. Burša [-] , J. Klimt [-] (55. T. Pšenka [-] ) , R. Dobeš [-] , Z. Čuřík [-] , T. Zbranek [-] , I. Lošťák [-] , P. Bořuta [-]

Hráči zápasu: T. Hnaníček , T. Vaculík .
Místo: Štítná n/Vl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.