4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 11:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chropyně v pohodě přehrála Fryšták


Branky


22. J. Paciorek , 38. M. Nehoda , 59. J. Paciorek (p.) , 65. L. Berky - 72. H. Dvořák
0

Od zápasu Chropyně a Fryštáku se dal očekávat vyrovnanější průběh, ale domácí utkání jasně dominovali. V každém poločase střelili dvě branky a nakonec si připsali vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chropyně na svém hřišti přivítala celek Fryštáku. Ten dokázal v minulém kole porazit silný Rožnov, zatímco Chropyně dlouho trápila tým Morkovic.  V prvním poločase dokázali domácí vstřelit dvě branky. Ve 22 minutě proměnil přímý kop ze 17 m střelou přes zeď Paciorek - 1:0. O čtvrt hodiny později usměrnil přesný centr zprava hlavou do sítě Nehoda a bylo to 2:0 pro domácí.

 

Druhý poločas Fryšták prostřídal a hrál velmi dobře. Prvních patnáct minut hrál na polovině soupeře, ale tento úsek bohužel pro hosty zastavil rychlý protiútok soupeře a faul Skaličky ve vápně, který potrestal z pokutového kopu Paciorek - 3:0. Za tři minuty prakticky po totožné akci domácích znovu běžel hráč Chropyně Berky vstříc brankáři Fryštáku, tentokrát bez ataku obránce vystřelil a dal na 4:0. Fryšek vystřídal, na hrot přišel Hynek Dvořák a v 71 minutě po zahraném přímém kopu z pravé strany hlavou snížil 4:1. Pro hosty mohlo být ještě veseleji, protože za dvě minuty znovu Dvořákova hlavička skončila v síti, jenže pomezní rozhodčí správně odmával ofsajd. Další gól už v Chropyni nepadl a domácí tak berou ze zápasu tři body. V tabulce se momentálně nacházejí na 9. místě tabulky a na svého dnešního soupeře na 6. místě ztrácí pět bodů.  



Ohlasy k zápasu



FC Fryšták
Web Fryšták: Fryšták poprvé na jaře nebodoval a nutno dodat, že byl k bodům herně v zápase daleko. Chropyně mnohem více chtěla, body potřebuje a od začátku utkání měla v zápase navrch.



Sestavy


FK Chropyně
R. Unger [-] - M. Pospíšil [-] , D. Šťastný [-] , T. Machů [-] , L. Stratil [-] - D. Hrabal [-] (76. A. Hamrla [-] ) , M. Nehoda [-] (73. P. Železný [-] ) , M. Panáček [-] , P. Švajda [-] - P. Prešnajder [-] (67. J. Urubek [-] ) , J. Paciorek [-] (63. L. Berky [-] ) -

FC Fryšták
M. Mikel [-] - L. Skalička [-] , P. Bednařík [-] (46. J. Hřebačka [-] ) , M. Gřešák [-] - J. Hrnčiřík [-] , P. Petráš [-] (55. O. Kučera [-] ) , J. Krhůtek [-] - M. Doležel [-] , T. Křenek [-] (68. H. Dvořák [-] ) , M. Troják [-] (63. R. Smékal [-] ) - J. Kovář [-]

ŽK: 40. D. Hrabal - 58. L. Skalička , 73. H. Dvořák , 90. M. Doležel .
Hráči zápasu: J. Paciorek .
Místo: Chropyně. Počet diváků: 95. Rozhodčí: DUNDA Roman - KOLÁČEK Jan, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.