Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup Chropyně

Hosté měli naprosto perfektní vstup do utkání. Už ve třetí minutě se prosadil David Hrabal a poslal Chropyni do vedení – 0:1. I další minuty byly v jasné režii hostujícího celku a domácí se jen těžko prosazovali na míči a na půlku svého soupeře téměř nezavítali. Následovaly velké šance Hrabala a Prešnajdera, ty ale zůstaly nevyužity. Za domácí mohl vyrovnat Zámorský, ale ani jeho šance gólem neskončila.  

Bystřice otáčí zápas

Po přestávce měli hráči Chropyně opět výborný nástup, ale Prešnajder ve své šanci znovu selhal. Hosté nakonec doplatili na hluchých 10 minut, ve kterých inkasovali 2 branky. V 62. minutě vyrovnal ze standardky David Ondroušek – 1:1. O pár minut později strhli domácí vedení na svou stranu, prosadil se nikým nehlídaný Dušan Zapletal – 2:1. Hosté přeskupili své řady a snažili se o vyrovnání, které málem přišlo, Pavel Prešnajder ale neměl v zakončení štěstí a jeho samostatný únik zastavilo břevno. V závěru Chropyně stáhla hru na tři beky a do otevřené obrany dali domácí ještě jednu branku. V nastaveném čase se prosadil se Štepán Chytil, který uzavřel stav utkání na 3:1. Ziskem tří bodů se Bystřice dotáhla na svého dnešního soupeře na rozdíl jediného bodu. Chropyně má na 10. místě 19 bodů, Bystřice má bodů 18.  



Ohlasy k zápasu



FK Chropyně
Marcel Vaňhara (Vedoucí mužstva): Měli jsme skvělý začátek, hlavně prvních 30 minuty se nám povedlo. Ve 30. minutě nám musel střídat jeden hráč, což nás oslabilo, ale poločas jsme nějak uhráli. Nakonec rozhodlo 10 minut, které jsme zaspali. Bylo to pro nás smolné utkání.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
L. Sedlák [-] - Š. Dluhoš [-] (60. Š. Chytil [-] ) , D. Krajcar [-] (89. O. Vlasák [-] ) , T. Zetek [-] (74. R. Hradil [-] ) , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , D. Zapletal [-] , M. Tureček [-] , S. Zámorský [-] (51. M. Hošťálek [-] ) , J. Šenovský [-] , R. Pálka [-]

FK Chropyně
R. Večeřa [-] - J. Paciorek [-] , P. Železný [-] , M. Pospíšil [-] , T. Machů [-] - D. Šťastný [-] , D. Hrabal [-] (77. M. Nehoda [-] ) , P. Šimek [-] (31. L. Navrátil [-] ) , J. Urubek [-] - P. Prešnajder [-] , L. Berky [-] (62. M. Panáček [-] )

ŽK: 78. M. Hošťálek , 85. R. Pálka - 64. M. Pospíšil .
Hráči zápasu: D. Ondroušek , D. Zapletal .
Místo: Bystřice pH. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - MIČKAL Karel, ZUBEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.