3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V teple Teplá umí


Branky


0

Poslední zápas za teplého a krásného podzimního počasí vyhráli hosté. Tým TJ Sokol Teplá předvedl velmi zodpovědný a precizní výkon, po kterém udolali tabulkově silnějšího soupeře.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si chtěli v posledním zápase udělat radost.

Na trávníku byly připraveny úvodní jedenáctky a okolo hřiště dost fanoušků, které vylákalo hezké počasí. Domácí sice zatím za celou sezónu mockrát nevyhráli, ale v posledním zápase jarní části si chtěli spravit chuť. K zápasu domácí přistoupili velmi soustředěně a zodpovědně. Domácí měli v první půli ze hry více než jejich soupeř ze Žlutic. Hosté se samozřejmě snažili bránit svojí bránu před jakýmkoliv ohrožením a domácím nic zadarmo nedali. To se jim dařilo do 31. minuty, kdy se stav z 0:0 změnil na 1:0 ve prospěch domácích. Za změnu stavu mohl Peřina Rudolf, který gólově využil samostatný únik.

Můžeme si to dovolit.

Po výměně stran byla vidět na straně domácích nová tvář Mydloch Stanislav, který nahradil Duraje Martina. Domácí zápas vzali definitivně do svých rukou v 57. minutě, kdy svůj náskok zvýšili na 2:0. Po přímém kopu domácích skončil míč na břevně, od kterého se šťastně odrazil k připravenému Peřinovi Rudolfovi, který si svojí šanci nepromarnil a vsítil svůj druhý gól v zápase. V prvním poločase hosté jakž takž svému soupeři stačili, ovšem v druhém poločase mu naprosto podlehli. Domácí ze své převahy usoudili, že si můžou dovolit zaexperimentovat a pustit do hry hráče, na které se v průběhu sezóny tolik nedostávalo. Na druhé straně žádné střídání neproběhlo a ani nemohlo, poněvadž hosté přijeli bez nahrádníka. V 77. minutě šel ze hry Peřina Rudolf, kterému dva góly bohatě stačí. Mimo dalších dvou střídání do konce poločasu padl také gól. Autorem gólu byl náhradník Mydloch Stanislav, který se do hry podíval z náhradníků nejdříve. Do konce zápasu si domácí užívali čerstvý vzduch a pocit vytoužené výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Teplá B
Pavel Charvát: Předvedli jsme zodpovědný výkon, hlavně v obranné části. Jsem rád, že jsme do hry mohli zapojit všechny hráče.

FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: Soupeř byl dneska lepší. My jsme zápas vůbec nezvládli. Gratulujeme k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Teplá B
J. Vasylišín [-] - A. Poláček [-] (85. R. Hrabovský [-] ) , B. Michalec [-] , R. Peřina [-] (77. S. Čáp [-] ) , J. Salva [-] , T. Hejda [-] , M. Duraj [-] (46. S. Mydloch [-] ) , P. Dvořák [-] (82. R. Juhas [-] ) , P. Charvát [-] , R. Mydloch [-] , O. Suja [-]

FK Sokol Žlutice B
M. Kašpárek [-] - M. Thai [-] , P. Krejza [-] , J. Beran [-] , J. Píša [-] , D. Záluský [-] , J. Vorel [-] , J. Čihoský [-] , M. Široký [-] , F. Bulín [-] , J. Šmídmajer [-]

ŽK: 41. T. Hejda , 59. O. Suja - 38. D. Záluský .
Místo: tráva. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Sakáč Jan - PSOHLAVEC Pavel (N), ERHARD Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.