7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas, který rozhodli náhradníci


Branky


8. M. Janáček , 28. P. Policar (vl.) , 37. J. Brabenec , 50. F. Duda , 60. F. Duda , 75. L. Kyrián , 85. L. Kyrián
0

Jasné utkání v rukouch Bochova. Po celou dobu zápasu svého soupeře k ničemu nepustili a zápas hladce vyhráli 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lakomci z Bochova

Celý poločas měli diváci svůj zrak upřený na hostující polovinu, kde probíhalo veškeré dění zápasu. Lakomí hráči z bochovského kádru svému soupeři nechtěli půjčit míč za nic na světě a jen zřídka ho pouštěli ze svých kopaček. Skóre zápasu otevřel Janáček Martin, který míč vyslal správným směrem. Po dvaceti minutách tlakové hry domácích padl ve 28. minutě gól. Zpoza vápna vystřelil domácí hráč, jehož střelu ve snaze zabránit gólu nešťastně tečoval hráč Policar Pavel. Otročín, když se na delší dobu dostal k míči, vytěžil ze svého útoku maximum. Penaltu. Penaltu úspěšně zneškodnil domácí brankář Tomka Jan, který hostům nedopřál ani jeden gól.  Do konce poločasu Bochov přidal ještě jednu branku a konečný stav prvního poločasu byl 3:0. 

Náhradníci

V týmu FK SMB Bochov B proběhly o přestávce změny v sestavě a do hry se podíval Duda Filip. Čerstvému náhradníkovi stačily na hřišti čtyři minuty ke střelení gólu. Svým gólem vytvořil prostor pro střídání, kdy se do hry dostal kolega Kyrián Lukáš. První náhradník si v 60. minutě připsal další gól po individuální akci. Druhý náhradník se nenechal zahanbit a napodobil svého kolegu. Kyrián Lukáš také vstřelil dva góly. oba náhradníci se postarali o výsledek druhého poločasu, který skončil 4:0 a výrazně přispěli k výhře 7:0. O tom, co by se stalo, kdyby oba náhradníci hráli od začátku se dá pouze spekulovat. 



Ohlasy k zápasu


FK SMB Bochov B
Radek Záluský: Jasný zápas téměř bez práce. Náhradníci tvrdě bojují o místo v sestavě.




Sestavy


FK SMB Bochov B
F. Machala [-] , R. Vonšovský [-] , J. Vonšovský [-] (55. K. Buxbaum [-] ) - V. Spejchal [-] , J. Gallšneider [-] , P. Hebert [-] - M. Janáček [-] (46. F. Duda [-] ) , J. Odlévák [-] - J. Brabenec [-] (50. L. Kyrián [-] ) , J. Tomka [-] , J. Dočkal [-]

TJ "Budoucnost" Otročín
O. Nepraš [-] - I. Šoulej [-] , M. Šipula [-] , P. Policar [-] , J. Nepraš [-] , L. Herold [-] , F. Haza [-] , V. Grban [-] , J. Červený [-] , F. Beníšek [-] , T. Vaňousek [-]

ŽK: 14. F. Beníšek .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Varga Marian - VODIČKA Milan (N), ŠIPULA Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.