3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalový požitek je to hlavní


Branky


0

Sobotní zápas narušilo nedorozumění a zápas musel být přesunut do Krásného Údolí. Ve stejný čas, kdy měl být odehrán zápas mezi týmy FK Žlutice B a TJ Slavia Krásné Údolí, měl hrát i žlutický A tým, který dostal přednost. Na tohle nedorozumění upozornilo vedení týmu TJ Slavia Krásné Údolí, které kdyby přijelo do Žlutic, tak by byl zápas zkontumován v jejich prospěch. Tímto gestem ukázalo Krásné Údolí svůj charakter a rytířskou čest, která jim nedovolila vyhrát bez boje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná odměna Krásné Údolí nečekala

Změna, která měla za následek přesun zápasu na hřiště Krásného Údolí, nijak nenarušila chod zápasu. Zápas probíhal v klidném přátelském duchu, který nikdo nenarušil svou výtkou ohledně změny. Žluticím výměna domácího prostředí za hostující vůbec nevadila a v prvním poločase to na hřišti jasně ukazovaly. V prvním poločase Žlutice svého soupeře převyšovaly a vytvářely si velké množství šancí, ze kterých těžily "jen" dvakrát. Poprvé v půlce prvního poločasu, kdy se po individuální šanci prosadil Bártko Jan. Po další dvacetiminutovce neustálého tlaku  se prosadil hráč Slezák Jan, který vytěžil z nenápadné situace maximum a zvýšil na 2:0 pro Žlutice B. Žlutice si rozhodně vážily gesta Krásného Údolí, ale i přesto svému soupeři nic neodpustily.

Remíza

V kabině Krásného Údolí nikdo nebyl s výsledkem spokojen a do druhého poločasu šli hráči s jasným cílem, že ho neprohrají. Druhý poločas z pohledu Krásného údolí vypadal úplně jinak. Hráči byli živější a bojovnější a vytvořili si dostatek šancí tak, že zápas mohli klidně otočit. Ovšem, jejich soupeř si nechtěl nechat vzít svůj náskok a během přestávky nezapomněl, jak překonat soupeřovu obranu a dál si vytvářel dosti šancí. Z šancí na obou stranách nikdo nedokázal vytěžit gól, dokud nepřišla 70. minuta. Od 70. minuty se tým TJ Slavia Krásné Údolí vyhoupl na koně a začal svého soupeře víc než trápit, také díky změně v sestavě. Na hřiště naběhl odpočatý útočník Korunka Filip. Jejich tlak narušil v 76. minutě hráč Žlutic Krejza Petr, který se zmocnil míče a využil své šance, kterou sám zakončil. Krásné Údolí nepolevilo ve svém tlaku a hned po rozehře odpovědělo gólem, který vsítil do prázdné brány, po přesné přihrávce z pravé strany, hráč Kokšál Martin.  Jak řekli, tak udělali a Krásné Údolí 2. poločas neprohrálo, což se nedá říct o zápase, který skončil 3:1 ve prospěch Žlutic.

 



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice B
Pavel Kaňka: Neproměnili jsme velké množství gólových šancí, to by nás mohlo v jiných zápasech mrzet.

TJ Slavia Krásné Údolí
Vlastimil Olejník: Začali jsme hrát pozdě. Kdybychom první poločas hráli jako ten druhý, věřím, že bychom si ze zápasu mohli odvézt nějaký ten bod.



Sestavy


FK Sokol Žlutice B
L. Volf [-] - J. Bártko [-] , M. Thai [-] , P. Krejza [-] , M. Rybka [-] (76. F. Bulín [-] ) , J. Píša [-] , D. Záluský [-] , J. Slezák [-] , J. Čihoský [-] , M. Široký [-] , M. Kašpárek [-]

TJ Slavia Krásné Údolí
V. Olejník [-] - D. Kašpar [-] , M. Kokšál [-] , J. Frank [-] , P. Olejník [-] - D. Vlček [-] , O. Olejník [-] , V. Hrdina [-] , M. Korunka [-] - R. Hrabě [-] (62. F. Korunka [-] ) , M. Michalec [-] -

Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - HRACHOVEC Václav (N), DVOŘÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.