2:1
(2:1)
17. V. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Pteníně, ale bylo to těsné


Branky


0

S velmi obměněným týmem přijel Starý Smolivec na půdu Lučiny Ptenín. Dal se očekávat velice vyrovnaný zápas, což se potvrdilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zajistil Jakub Maršálek

V úvodu bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to Lučina. Ta na svého soupeře doslova vlétla a hosté chvílemi nevěděli, kde jim hlava stojí. Již ve 3. minutě se dokázal prosadit Jakub Maršálek a jelikož se tentýž hráč trefil i v minutě 11., bylo zaděláno na pěknou přestřelku. Gólové hody pokračovaly v 17. minutě, když se trefil i Smolivec. Na precizně zahraný rohový kop Dušana Štutiky brankář Pelant nedosáhl a obránce Václav Fiala snížil na 2:1 z pohledu domácích. Výstavní trefa. Po této brance se dostali na koně hosté, kteří za pochodu upravili rozestavení a až do konce prvního dějství byli lepším celkem. Ani jednu ze svých šancí však nevyužili, a tak se skóre nezměnilo.

 

Drtivý tlak vyrovnání nepřinesl

Domácí ve druhé půli očividně spoléhali na to, že ve velmi dusném počasí budou síly ubývat rychle, a tak hráli hlavně ze zabezpečené obrany a nikam se nehnali. Starý Smolivec nadále tlačil, zkoušel signály z přímých kopů, neustále hledal skulinku v ptenínské obraně, ale vyrovnání stále ne a ne přijít. Na druhé straně se strážce svatyně Kříž musel mít na pozoru před rychlými protiútoku, ale ani ty další zásah nepřinesly. Utkání tak skončilo stejným výsledek, který na tabuli svítil již po čtvrt hodině hry. Ptenín zvítězil 2:1.

 

 


Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Roman Hnojský, obránce Ptenína: "Byly to pro nás dost vydřené tři body, ale zasloužená výhra s nováčkem. V první půli jsme na ně vlétli a vypracovali si náskok, poté jsme již dobře bránili a vybojovali to."

SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, útočník Starého Smolivce B: "Složili jsme v podstatě nový tým, pro který to byl první zápas. V prvních deseti minutách jsme vlastně nevěděli jak se fotbal hraje. Poté jsme upravili taktiku a od půlky prvního poločasu se soupeř jen bránil a až na pár nepovedených brejků naši branku neohrožoval. I přes náš tlak se nám však otočit zápas nepodařilo."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - K. Sedláček [-] - J. Strejc [-] , M. Šašek [-] , P. Sedláček [-] (90. J. Černý [-] ) , V. Rajšpís [-] , A. Mebarki [-] , J. Maršálek [-] (69. R. Kukeně [-] ) , R. Hnojský [-] , V. Duchek [-] , M. Čigáš [-] (57. J. Schejbal [-] )

SK Starý Smolivec B
L. Kříž [-] - P. Smažík [-] , P. Pechr [-] , R. Ostříž [-] , V. Nachtman [-] , P. Arnošt [-] , V. Krejčí [-] (62. V. Spour [-] ) , J. Šíma [-] , P. Tomášek [-] (90. J. Kovařík [-] ) , V. Fiala [-] (69. T. Houlík [-] ) , D. Štutika [-]

Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - STREJC Václav (N), DRAŽAN Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.