P. Nachtman 45. (p.)
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec a Chlum si body rozdělily


Branky


45. P. Nachtman (p.) - 48. T. Červenka
0

Vyloženě vyrovnané utkání se odehrálo mezi Starým Smolivcem B a Chlumem. Oba celky si dokázaly vypracovat příležitosti, ale chyběl klid a přenost ve finální fázi. Domácí tak jednobodový zisk posunul na pátou příčku, Chlum je s po dvou kolech neobvyklým skóre 1:1 čtvrtý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól padl až z penalty

V první půli se hra často přelévala ze strany na stranu. Domácí chtěli po vzoru Guardiolových svěřenců dlouho držet míč a sázet na kombinaci, od tohoto úmyslu však v průběhu první půle upustili, aby tak svůj projev zrychlili a zjednodušili. Celek s kapitánem Kvíderou v zádech celou dobu praktikoval zabezpečenou hru s hbitými protiútoky. Ať už byla taktika taková či maková, k mnoha vyloženým šancím nevedla. Chlum zahrozil střelami hlavou v podání Wágnera a především Ereta, které chyběl jen kousíček. Další nadějný brejk zastavil Červenka, který místo střely volil přihrávku do strany a z celé akce sešlo. Domácí měli několik nebezpečných závarů ve vápně, ale s těmi si již zmiňovaný Kvídera dokázal, i s pomocí obrany, poradit. Nejvýraznějším momentem byla až penalta, kterou sudí nařídil po jasném faulu ve vápně. Nabídnutou šancí nepohrdl zkušený Pavel Nachtman.

Brzké vyrovnání a obrovské šance, které již zůstaly nevyužity

Po změně stran se chlumští hnali za vyrovnáním a kýžený úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Již ve 48. minutě rozehrál přímý kop z přibližně 22 metrů Zdeněk Švec, jehož nadýchaný centr se dostal k Tomáši Červenkovi, a ten nadvakrát dokázal Karlíka překonat - vyrovnáno. Po této trefě byla k vidění především bitva ve středu hřiště, ale na druhou stranu se zvýšil počet vyložených šancí. Tu největší měli domácí, ale obrovský závar, přestože se již někteří radovali, brankou neskončil. Pár minut před koncem se pak do šance dostal ještě střídající Michálek, který běžel sám na Karlíka, ale jeho lob nepřeletěl jen brankáře, nýbrž i branku. Vše tak skončilo remízou, ale hráči Smolivce chtěli z tohoto utkání rozhodně vytěžit více.

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, hráč Starého Smolivce: "Více ze hry jsme měli asi my, ale gól se nám podařilo vstřelit jen z penalty, i když příležitosti jsme měli. Při vyrovnávací trefě zaspal náš gólman, jejich útočník to tam protlačil. Zbytek utkání byl více méně v naší režii, ale zmohli jsme se pouze na nakopávané balóny. Šance byly jak ze střel, tak z vypracovaných akcí, ale vyloženě nám nebylo přáno."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Opět jsme remizovali, ale dnes byla remíza zasloužená. Zvláštní je, že vlastně nevíme kolik máme bodů, protože nikdo po závěrečném hvizdu jistě nevěděl, zda se mají po nerozhodném utkání zahrávat penalty, nebo ne."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - V. Spour [-] , P. Nachtman [-] , P. Tomášek [-] (81. M. Mašek [-] ) , R. Ostříž [-] , V. Nachtman [-] , P. Arnošt [-] , V. Krejčí [-] (59. M. Krejčí [-] ) , J. Šíma [-] , D. Štutika [-] (71. D. Šíma [-] ) , V. Fiala [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (79. T. Michálek [-] ) , M. Archalous [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] (83. S. Parák [-] ) , L. Heřman [-] , Z. Švec [-] , R. Roud [-]

ŽK: 33. R. Ostříž - 72. S. Eret , 84. M. Šlajs .
Hráči zápasu: V. Nachtman - D. Kvídera .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lejsek Pavel - PECHR Petr (N), VALEŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.