2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná série skončila Hradci, jízda Ptenína pokračuje


Branky


0

Hradec přicestoval na utkání s Ptenínem vinou zranění i souběžné hraného utkání A týmu v kombinované sestavě. Absence se na jeho hře sice promítly, ale to nijak nesnižuje parádní výkon, který předvedli domácí, a díky kterému zvítězili nad obhájcem titulu 2:1. Skvělým výkonem se blýskli zejména domácí útočník Jakub Maršálek a záložník Miroslav Šašek, pro které můžete hlasovat v sestavě kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři nastřelená břevna v podání Lučiny

Tělovýchovná jednotna nastoupila do utkání bez respektu a dostala se rychle do tempa. Hradec působil nerozehraným dojmem a bylo jen otázkou času, kdy poprvé inkasuje. K tomu došlo až v 38. minutě, kdy po pravé straně pláchl rychlík Miroslav Šašek a svůj únik zakončil přesnou střelou - 1:0. Hradečtí však přišli s bleskovou odpovědí. Jen o minutu později bylo vyrovnáno. Ihned po rozehrávce trefil Jiří Kaplan břevno, míč se odrazil k Jaroslavu Janečkovi, pro kterého již nebylo problém uklidit míč do sítě. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu, za který mohli být hosté rádi, neboť Lučina trefila hned třikrát břevno. 

 

 

Výhral ten lepší tým

Druhá půle již byla plně v režii domácích. Ti si vytvářeli šanci za šancí, byli přesní v kombinaci a nebýt nemohoucnosti v zakončení, mohlo být o vítězi rozhodnuto daleko dříve. Hrdinou dne se stal Jakub Maršálek, který po autovém vhazování a centru ze strany střelou do protibohybu jinak skvělého brankáře Posledního upravil na konečných 2:1. Ptenín si výsledek zkušeně pohlídal a nedopustil žádné drama. Domácí tak mají ze tří zápasů devět bodů a vezou se na vítězné vlně. Hradec poprvé ztratil.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Miroslav Šašek, záložník Ptenína: Soupeře jsme jasně přehráli, často jsme je drželi na půlce. Měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnili, navíc třikrát nastřelené břevno. Experti by nám ve svých tipech měli začít více věřit :)

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: Máme velkou marodku a i vzhledem k souběžně hranému utkání "A" týmu jsme zápas odehráli silou vůle. Domácí byli hlavně v druhé půli lepší a zaslouženě vyhráli. Přístup některých našich hráčů mě hodně zklamal.



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - K. Sedláček [-] - J. Schejbal [-] (53. J. Strejc [-] ) , J. Kainzmeier [-] , M. Šašek [-] (59. R. Kukeně [-] ) , P. Sedláček [-] (82. D. Louda [-] ) , V. Rajšpís [-] , A. Mebarki [-] , J. Maršálek [-] (90. J. Černý [-] ) , R. Hnojský [-] , V. Duchek [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Toman [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] , R. Švarc [-] - S. Calpak [-] , J. Türk [-] , J. Kaplan [-] , V. Höfer [-] - R. Fisher [-] , J. Janeček [-]

Hráči zápasu: J. Maršálek - T. Poslední .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - STREJC Václav (N), DOUŠA Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.