2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:00

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené tři body pro Hradec


Branky


0

V duelu mezi rezervami Hradce a Starého Smolivce by bylo zajímavé spočítat věkový průměr obou celků. Výsledkem by nejspíš bylo, že domácí mančaft je dvakrát starší než ten hostující. Zkušenosti se na hřišti nakonec projevily, favorit vyhrál 2:0 a dotáhl se na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Hradce

Vstup do zápasu vyšel domácím skvěle. Již v 8. minutě se matador (ročník 1960, klobouček!) Jiří Hrdina předvedl náramným lobem ze 20 metrů, který překvapil brankáře Romana Karlíka, a Hradec šel do vedení. To byla voda na mlýn pro tým trenéra Kodery, který si vypracovával další a další šance. Smolivec jako by na hřišti ani nebyl. Ve 12. minutě po rohovém kopu pohotově střílel Fisher, ale mimo. Dvě minuty na to utekl po lajně Kaplan, dostal se až do zakončení, ale jeho střele opět chyběla přesnost. První šance hostů přišla až ve 22. minutě, ale také z ní nic nebylo. Ba naopak, z protiútoku totiž zahrozil Calpak, ale tvrdou střelou nastřelil jen břevno. Největší šanci si Smolivec vypracoval po půlhodině hry, kdy se sám před Posledním objevil jejich útočník, ale hradecký gólman slabý pokus skryl v náruči. Ve zbytku poločasu mohli navýšit vedení domácích Hrdina i Výrut, ale jejich zakončení chyběly centimetry.

 

Místo vyrovnání přišla pojišťující trefa

Hosté si o přestávce měli co vyříkávat. Bouřka v kabině zafungovala a po změně stran se hrál úplně jiný zápas. Smolivec svého soka přehrával. Domácí obrana však nápor ustála a svému soupeři dovolila jen závar ve vápně, který rezolutním odkopem na roh hasil Calpak. První šancí domácích ve druhé půli byla až akce Hrdiny z 60. minuty, ale znovu ho zradilo zakončení. Stejně tak jako v minutě 70. Pojišťující trefa přišla až deset minut před koncem. Nepozorný Jiří Šíma nechal za svými zády zcela volného Jaroslava Janečka, kterého skvělou přihrávkou našel Jiří Kaplan - 2:0. Závěrečný nápor se nekonal, hra se odehrávala převážně ve středu hřiště. Domácí si tak odnesli zasloužené 3 body, Smolivec odjížděl s prázdnou.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Jako již tradičně ve slepené sestavě předvedli kluci dobrý výkon a naše výhra byla zcela zasloužená. Opět jsme si vypracovali plno šancí, ale zase se projevila naše největší podzimní slabost, neproměňování."

SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, hráč Starého Smolivce B: " V prvním poločase jsme nepředvedli nic. Dostali jsme gól, který pramenil snad z toho, že nikdo nechtěl hrát. O přestávce jsme si to vyříkali a druhá půle byla úplně jiný kafe. Minimálně jsme hru vyrovnali místy jsme soupeře i převyšovali. Nicméně ke gólu to nevedlo, a naopak z mojí chyby z nepozornosti, kdy mi proklouzl záložník za zády, navýšili hradečtí skóre na 2:0. Nám se už nepovedlo se zápasem nic udělat.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Toman [-] , L. Varga [-] , J. Hrdina st. [-] , J. Šmejkal [-] - R. Fisher [-] , J. Türk [-] (81. M. Bečvář [-] ) , K. Výrut [-] , J. Kaplan [-] - S. Calpak [-] , J. Janeček [-] -

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - J. Beneš [-] , V. Spour [-] , V. Nachtman [-] , V. Fiala [-] - P. Arnošt [-] , J. Šíma [-] , M. Tatar [-] , V. Krejčí [-] - T. Houlík [-] (46. M. Krejčí [-] ) , D. Šíma [-] (80. J. Kovařík [-] ) -

ŽK: 55. S. Calpak .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křen Jiří - ANTOŠ Jakub (N), MATOUŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.