0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápené vítězství Lučiny Ptenín nad Starým Smolivcem


Branky


0

Souboj prvního týmu s předposledním žádnou hezkou podívanou nepřinesl. V prvním poločase spalovali domácí šance jako na běžícím páse, a tak jim po změně stran dala Lučina lekci z produktivity. O výhře svého celku rozhodl v 63. minutě Jan Schejbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková nakopávaná

První půle se nesla ve znamení spalování šancí v podání Starého Smolivce. Ten byl zejména v úvodu zápasu jasně lepší, ale svůj tlak nedokázal přetavit v gól. Nejblíže tomu domácí měli v momentě, kdy jejich útočník stál v těsné blízkosti brankové čáry, ale místo pohodlného doražení míče do branky se mu kulatý nesmysl zamotal mezi nohy a z minimálně stoprocentní šance nebylo nic. Za zmínku ještě stojí nastřelená tyč Pelantovy svatyně, jinak se vše důležité odehrálo až po změně stran.

 

Výhru zajistil Jan Schejbal

Domáci si v šatně řekli, že musí pokračovat ve stejné hře a nějakou tu šanci konečně proměnit. Proto byl k vidění podobný obraz hry jako v prvním poločase, ale góly stále nikde. Za Lučinu se snažili útočit především Černý s Mebarkim, ale to bylo málo. První a zároveň jediný gól na sebe nechal čekat až do 63. minuty. Přízemní centr z levé strany prošel až do malého vápna, kde ho minuli vracející se obránce i hostující útočník, ale naštěstí pro Ptenín z druhé vlny dobíhal veterán Jan Schejbal, který balón nekompromisně napálil do sítě - 0:1. Od tohoto okamžiku se domácí úplně vypařili. Snaha sice byla, ale chyběla tomu větší fotbalovost, důraz či tah na bránu. Smolivec to zkoušel především skrz nakopávané míče, ale stoperská dvojice Duchek - Kaufner si se všemi nástrahami poradila. Ptenín mohl své vedení ještě navýšit, ale z první šance nastřelil pouze tyč a druhá příležitost, přímý kop z dobré pozice, zlikvidoval brankář Karlík. Ne příliš pohledný zápas tak skončil hubeným vítězstvím Lučiny.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Roman Karlík, brankář a Starého Smolivce: "První půle patřila nám, ale obrovské šance jsme bohužel neproměnili. Ani po změně stran se nám nedařilo prolomit střeleckou nemohoucnost. Zkrátka nemáme útočníka, který by dával góly. Po obdržené brance to vypadalo, že jsme na kolenou a už ani nechceme zápas otočit."

TJ Lučina Ptenín
Miroslav Šašek, záložník Ptenína: "Ani nám se nevyhnula krize v podobě zraněných hráčů. Podle toho také zápas vypadal. Mohu říct, že jsme utrpěli vítězství, ale věřím, že příští týden budeme připraveni se poprat o další body."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Smažík [-] , P. Nachtman [-] , V. Krejčí [-] , J. Šíma [-] , P. Arnošt [-] , P. Pechr [-] , D. Štutika [-] , V. Nachtman [-] , V. Fiala [-] , V. Spour [-]

TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - J. Strejc [-] , J. Černý [-] , M. Šašek [-] (80. D. Louda [-] ) , R. Kukeně [-] (51. Z. Smítka [-] ) , V. Duchek [-] , A. Mebarki [-] , V. Černý [-] , V. Rajšpís [-] , J. Schejbal [-] , L. Kaufner [-]

ŽK: 85. P. Nachtman - 64. V. Rajšpís , 85. Z. Smítka .
Hráči zápasu: P. Arnošt - A. Mebarki .
Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - PANÝREK Michal (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.