1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dělba bodů v Líšiné


Branky


0

V předehrávce 8. kola na sebe narazila Líšiná a Seč. Favorit by se hledal složitě, neboť Líšiná v posledních kolech nabrala skvělou formu a dokázala obrat o body nejednoho soupeře. Naopak Seč hraje pravidelně nadprůměrně a v boji o postup potřebuje každý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zařídil Karel Lhoták

Hostující celek nastoupil pouze v deseti hráčích, což bylo zapříčiněno chřipkami, bolestí zubů u Filipa, pracovním vytížením či dokonce jedním povolacím rozkazem Policie České republiky. Přesto šla Seč do zápasu odhodlaně a chtěla si odvést tři body. Slovy trenéra Plojhara, "přece nedáme kůži zadarmo." V první půli se hrál vyrovnaný fotbal, oba celky se navzájem "oťukávaly" a mírnou převahu měli spíše domácí. Ti šli také do vedení. V 25. minutě se míče zmocnil Karel Lhoták, navedl si ho do střelecké pozice a z úctyhodné vzdálenosti překonal Krause. Brankáři proklouzl balón pod tělem, tomuto gólu se rozhodně zabránit dalo. I po vedoucí trefě Líšiná pokračovala ve své hře stylem "nakopnout dopředu a doběhnout". Naopak Seč se snažila více kombinovat přes záložní řadu, ale vyrovnání jí to nepřineslo. Největší šanci měl ve 30. minutě Martinovský, který postupoval sám na Žigmunda, ale při snaze o kličku si míč dal moc daleko od nohy, a tak skončil první poločas 1:0.

O dělbě bodů rozhodl krásnou střelou Martinovský

Po změně stran byla Seč lepší. Bylo to dáno i tím, že pozměnila taktiku a její hráči se snažili roztáhnout hru do stran, s čímž si Líšiná nevěděla rady. Zlepšená hra přinesla zasloužené vyrovnání. V 52. minutě se řítil do vápna Bouda, kterého domácí obrana zastavila pouze za cenu faulu. Sudí Lejsek nařídil přímý kop na hranici velkého vápna, i když se zdálo, že měl pískat spíš penaltu. Hosty to však nemuselo mrzet. Rozehrání se ujal Václav Martinovský, který ukázkově trefil horní růžek brány - 1:1. Líšiná vůbec nevěděla co hrát a jediné, na co se zmohla, byly dlouhé balóny na útočníky, které však větší šanci nepřinesly. Čtvrt hodiny před koncem se hosté po úniku Martinovského radovali z vedení, ale branka nakonec nebyla uznána. Důvodem bylo ofsajdové postavení Boudy.Otázkou zůstává, zda se míče nedotkl až za brankovou čarou... Kvůli spornému momentu byl zbytek utkání velmi nervozní. Důkazem budiž srážka mezi Boudou a brankářem Žigmundem, po kterém měl být domácí hráč vyloučen. Za úder rukavicí do hlavy se zkrátka červená karta dává. Vinou častého přerušování i ošetřování se nastavovalo hned 8 minut, ve kterých však rozhodující trefa nepřišla. Líšiná se se Sečí rozešla smírně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Seč byla lepší, i když hrála jen o deseti. My si s její hrou neuměli poradit. Bod pro nás je takový nezasloužený, ale na to se ikdo ptát nebude."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Děkuji celému mančaftu za to, jak utkání odehrál. Kluci chtěli hrát fotbal, semkli se a ukázali nepřítomným, že i pro ně chtějí zvítězit. Škoda, že nám neuznali regulérní gól."



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - J. Langmajer [-] (46. J. Černý [-] ) , J. Schejbal [-] , M. Pivoňka [-] , R. Zahoř [-] , K. Lhoták [-] , O. Friedrich [-] (56. J. Jarošík [-] ) , T. Benda [-] , V. Kříž [-] , M. Klich [-] , M. König [-]

TJ Seč
V. Kraus [-] - M. Lukáč [-] , R. Vlk [-] , V. Bouda [-] , V. Martinovský [-] , J. Bradáč [-] , V. Kurakh [-] , R. Černovský [-] , I. Salcop [-] , T. Hvížďala [-]

ŽK: 36. J. Zikmund - 58. J. Bradáč , 70. R. Černovský , 71. M. Lukáč .
Hráči zápasu: J. Zikmund - R. Černovský .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lejsek Pavel - BERKA Radek (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.