1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Seč potvrdila papírové předpoklady


Branky


0

Neurazský Pavel Hanzlík ve svých tipech prokázal, že o své lize má dokonalý přehled. Tento zápas sice jako jediný neuhádl, ale k překvapivé remíze nebylo vůbec daleko. Starý Smolivec odehrál velmi dobrý zápas, což sympaticky uznal i hostující trenér. Ve druhé půli viselo vyrovnání ve vzduchu, ale obrana Seče se dokázala ubránit. A když přidal střídající Kurakh pojišťující gól, bylo rozhodnuto. Smolivec se tak o druhou letošní výhru pokusí za týden V Líšiné, Seč zakončí podzimní část doma s Mantovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč si vypracovala rozhodující náskok

K vidění byla konfrontace druhé nejhorší obrany s druhým nejlepším útokem, favoritem tak byli bezesporu hosté. Ti se po opatrném úvodu utkání dostali ve 24. minutě do vedení. Míč se ze středu dostal k autové čáře ke Krajníkovi, jehož nadýchaný centr hlavičkou uklidil za Karlíkova záda Iosif Ventel Salcop. Druhý gól na sebe nechal čekat až do závěrečných minut první půle. Ve 44. minutě prošel střední záložník Václav Martinovský až do střelecké pozice a povedeným pokusem stanovil poločasový výsledek 2:0. Smolivec nehrál vůbec špatně, ale doplatil na dvě chyby, které domácí nekompromisně trestali. Taktika trenéra Plojhara s doplňováním útoku v podání dua Martinovský, Filip vyšla náramně. 

Šímova paráda body nepřinesla

Druhý poločas už měli navrch domácí. Seč se navíc přizpůsobila k jejich hře a nakopáváním míčů na útočníky zcela odkrojila záložní řadu ze hry. Zlepšený herní projev Smolivce přinesl v 64. minutě kontaktní branku. A ne ledajakou! Krajní záložník Jiří Šíma se po přihrávce Milana Puškára zbavil dvou protihráčů a technickou střelou levou nohou zpoza vápna přesně trefil vzdálenější šibenici. Zde René Vlk, který podruhé v řadě nastoupil v brance, nemohl nic dělat. Snížení domácí ještě více nakoplo a jejich tlak gradoval až do samotného závěru. Bohužel pro ně, vyrovnání už nepřišlo. A to ani ze dvou nadějných přímých kopů. Naopak v 90. minutě pláchl riskující obraně střídající Vitaliy Kurakh, který nadvakrát dokázal překonat bezmocného gólmana. Velmi pohledné utkání tak skončilo 1:3 z pohledu domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, záložník Starého Smolivce: "Dobrý zápas za pěkného počasí. Myslím si, že oba týmy zahrály slušný fotbal. Bohužel soupeř byl o něco šťastnější. Škoda ztráty bodů, bylo znát, že naše opory jsou po rekonvalescenci. Pokud budeme hrát takto, tak to půjde."

TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "První půle se nám povedla, což dokládá i výsledek 2:0. Po změně stran to už byl takový hektický fotbal, ale důležité je, že tři body jsou doma. Mančaft předvedl dobrý týmový výkon. Soupeř je sice poslední, ale hrál velice pěkně."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Tomášek [-] , D. Štutika [-] , J. Šíma [-] , D. Šíma [-] , V. Spour [-] , M. Puškár [-] , R. Ostříž [-] , V. Fiala [-] , T. Houlík [-] , J. Beneš [-] (32. V. Nachtman [-] )

TJ Seč
R. Vlk [-] - M. Lukáč [-] (74. V. Kurakh [-] ) , M. Plojhar [-] (86. R. Haschberger [-] ) , M. Krajník [-] , J. Calta [-] (80. T. Hvížďala [-] ) , V. Martinovský [-] , P. Filip [-] , R. Černovský [-] , J. Bradáč [-] , J. Fischer [-] , I. Salcop [-]

Hráči zápasu: J. Šíma - I. Salcop .
Místo: Tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Křen Jiří - PANÝREK Michal (N), HRANIČKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.