1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavel Hanzlík hrdinou utkání


Branky


0

Vyrovnané. Tak by se v jednom slově dal shrnout zápas mezi Neurazy a Líšinou, tedy dvou týmů ze spodní poloviny tabulky. Když už se zdálo, že vše skončí bezbrankovou remízou, utekli po odbráněném rohovém kopu Brožík s Hanzlíkem a druhý jmenovaný bombou pod břevno přisoudil domácím všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí jako šafránu

Neurazy po delší době konečně nastoupily ve větším počtu hráčů, Líšiná se zase chtěla oklepat z prohry v Hradci. Žádný "hurá fotbal" se nekonal, oba celky sváděly tuhou bitvu především okolo středového kruhu, a jestli byly v první půli k vidění dvě šance na obou stranách, tak je to hodně. Na domácích bylo znát, že nejsou zvyklí tvořit hru, a i když si postupem času možná vypracovali mírnou převahu, tak vinou nepřesností ke gólu nedošlo. Vše podstatné tak přišlo až po změně stran.

Rozhodlo až nastavení

Mírnou převahu si Tatran přenesl i do druhého poločasu. Ale jak už bylo řečeno, veškeré náznaky hatily nepřesnosti v předfinální fázi. Líšiná hrozila především z protiútoků, ale pozorná domácí obrana si s nimi vždy poradila. Tou vůbec největší šancí Sokola bylo přečíslení pěti proti třem, ale útočíci hráči si špatně vyhovili a celá akce skončila ještě před nějakou střelou. Na druhé straně zahrozil kanonýr Brožík, ale chytrou zpětnou přihrávku nezužitkoval, neboť Žigmundovu branku přestřelil. Rozhodující moment utkání přišel až v nastaveném čase. Líšiná rozehrávala rohový kop, ze kterého se neprosadila, ba naopak vyslala soupeře do protiútoku. Aktivní Václav Brožík se s míčem dostal k rohovému praporku, odkud poslal jedovatý centr mezi penaltu a branku, kde na něj číhal Pavel Hanzlík a ten krásným volejem po břevno rozhodl o tom, že všechny body zůstaly doma. Na vyrovnání už nebyl čas.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Neurazy
Pavel Hanzlík, záložník Neuraz: "Po několika odehraných zápasech jsme měli opět možnost posadit někoho z hráčů i na lavičku. Na hře to bylo i občas vidět a i když nám to skřípalo hlavně v zakončení, s přibývajícími minutami jsme postupně začínali proti hostům získávat více ze hry. Bylo znát, že jsme se v minulých utkáních spíše bránili, a když jsme měli proti Líšiné možnost více tvořit, projevovala se naše nesehranost. V druhé půli jsme zvýšili aktivitu ve středu pole a postupně jsme si vytvořili několik slibných šancí, ale v zakončení jsme byli málo přesní a kolem šestnáctky si naši hráči nedokázali lépe vyhovět. Naštěstí rozhodla pěkná branka v závěru."

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiné: "Co na to říct... Smůla, no. Vyrovnaný zápas rozhodla branka v poslední minutě. Tým podal výborný výkon, dokázal se oklepat z porážky v Hradci, hráči do toho dali všechno, ale bohužel. Chci pochválit rozhodčího, který zápas odpískal skvěle, a také našeho Milana Skalu, který je většinou jen v nevděčné roli náhradníka, ale dnes nastoupil od začátku a hrál na hranici svých sil."



Sestavy


TJ Tatran Neurazy
J. Vladař [-] - M. Bureš [-] , V. Brožík [-] , J. Bouzek [-] , P. Tříska [-] , M. Martínek [-] (89. V. Kuska [-] ) , M. Vladař [-] , J. Uzel [-] , J. Bureš [-] , P. Hanzlík [-] , V. Tříska [-]

TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - J. Jarošík [-] (82. M. Hrdonka [-] ) , J. Bukovanský [-] (60. J. Langmajer [-] ) , M. Pivoňka [-] , Z. Větrovský [-] , M. Skala [-] , O. Friedrich [-] , K. Lhoták [-] , T. Benda [-] , M. Klich [-] , M. König [-]

ŽK: 69. J. Bureš - 55. M. Klich , 75. M. Skala .
Hráči zápasu: P. Hanzlík - M. Skala .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lažánek Karel - VLADAŘ Josef (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.