2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 11:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolivec selhal v koncovce, výhru slaví Líšina


Branky


0

Tady by slušela remíza. Ale co naplat, Líšina dala svému soupeři lekci z produktivity a v první půli si vypracovala dvoubrankový náskok. Ve druhém dějství góly už nepadly, a tak se z výhry radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodly dva rychlé kontry

První poločas byl vyrovnaný. Oba celky se chtěly dostat do vedení, a to se, ani ne po deseti minutách, nakonec podařilo domácím. Útok Miroslava Pivoňky a Zdeňka Větrovského doplnil Karel Lhoták, který centrem z pravé strany našel prvně jmenovaného a ten střelou z voleje překonal Karlíka. Následovala neurovnaná pasáž, ze které stojí za zmínku snad jen zranění hostujícího záložníka Jiřího Šímy, které si přivodil po střetu s brankářem Zikmundem. Času na regeneraci ale teď naštěstí bude mít dostatek. Na další branku si museli diváci počkat do 31. minuty. A byl velmi podobná té první. Tentokrát se role nahrávače zhostil Pivoňka, jehož nabídku zužitkoval Zdeněk Větrovský - 2:0. Za tohoto stavu se také šlo do šaten, hráči Starého Smolivce toho příliš nepředvedli.

Zlepšená hra Smolivce k bodům nevedla

Po změně stran přišel očekávaný nápor hostí. Ti byli všude rychleji a Líšina se nebyla schopna dostat ani přes půlící čáru. Hráčům Sokola nejvíce zatrnulo při střelách do břevna a později i do tyče, ale štěstí stálo při domácích. Poslednímu celku tabulky se nedala upřít snaha, ale na koncovce musí rozhodně zapracovat. Posledních 15 minut už byla k vidění opět vyrovnaná kopaná, ale góly chyběly. Vše tak skončilo výsledkem, který trval již od 31. minuty.

 

Líšina se po katastrofálním úvodu do sezony zvedla a podzimní část zakončila v klidnějších vodách v samém srdci tabulky. Naopak Starý Smolivec B s jedinou výhrou a pěti body uzavírá tabulku. Uvidíme, s čím tyto týmy vyrukují po zimní přestávce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl, trenér Líšiny: "První půle byla vyrovnaná, my jsme proměnili obě šance, které jsme měli. Soupeř nic moc nepředvedl. Po změně stran už měl Smolivec tlak. Shrnul bych to tak, že dnes nebyl nikdo lepší."

SK Starý Smolivec B
Jiří Šíma, hráč Starého Smolivce B: "První poločas byl hektický. Hrálo se nahoru, dolů a soupeř ze svých dvou šancí vytěžil dva góly. Druhý poločas jsme ovládli a hrálo se jen na soupeřově polovině. Ale **** platný, když nedáme góla. Byla sice nějaká tyčka a břevno, ale hraje se na góly. A ty jsme, jako skoro vždycky, jenom dostali. Nicméně můžeme mít dobrý pocit aspoň z toho, že jsme bojovali a nevzdali to."



Sestavy


TJ Sokol Líšina
J. Zikmund [-] - J. Bukovanský [-] , M. Pivoňka [-] (73. M. Hrdonka [-] ) , M. Skala [-] (26. J. Schejbal [-] ) , O. Friedrich [-] , J. Langmajer [-] , Z. Větrovský [-] , J. Jarošík [-] , K. Lhoták [-] , M. Klich [-] , T. Benda [-]

SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - P. Tomášek [-] , D. Štutika [-] , J. Šíma [-] (25. J. Kovařík [-] ) , D. Šíma [-] , V. Spour [-] , M. Krejčí [-] , P. Arnošt [-] , V. Fiala [-] , M. Puškár [-] , V. Nachtman [-]

ŽK: 32. T. Benda , 60. M. Pivoňka , 82. J. Schejbal - 30. P. Tomášek .
Hráči zápasu: J. Jarošík - D. Šíma .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pašek Milan - BERKA Radek (N), SMAŽÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.