0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov si po zpackaném podzimu alespoň částečně spravil náladu


Branky


0

Na půdu třetí Seče zavítal sedmý Mantov. Favorit utkání tak byl jasný. Předzápasové prognózy se však nenaplnily. Baník na svého soupeře vyzrál aktivní hrou a po třiceti minutách vedl již 3:0. O vítězi bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seč si se skvělým presinkem Baníku nedokázala poradit

Prvních deset minut bylo sice ještě jakž takž vyrovnaných, poté ale převzali iniciativu hosté. Jejich napadání dělalo Seči až nečekaně velké problémy. Domácím se nedařilo vůbec nic vymyslet a v rozehrávce se trápili. Možná to bylo zapříčiněno i absencí několika hráčů, ale průběh hry vyzníval stoprocentně pro Baník, který byl na svého soupeře po taktické stránce bezchybně připravený. A co je důležitější, stanovenou taktiku do puntíku dodržoval. Díky tomu se také dostal do vedení. Ve 14. minutě si Petr Šmrha narazil se spoluhráčem z útoku Jakubem Janouškovcem a rychlou kombinaci zakončil tvrdou střelou - 0:1 pro Mantov. V 18. minutě bylo mezi zeleno-černými ještě veseleji, a i tento gól padl po akci Šmrhy s Janouškovcem. Druhý jmenovaný dostal u lajny míč od kapitána Hrubého, zatáhl míč na střed, odkud vystřelil. Jeho pokus sice Vlk vyrazil, ale naneštěstí pouze ke kopačkám Petra Šmrhy, na kterého již zívala odkrytá klec. Studená sprcha pro domácí. Po půlhodině hry už bylo prakticky rozhodnuto. Kapitán Baníku Jan Hrubý pohotovým zakončením stanovil poločasové skóre na 0:3 z pohledu Seče. A aby toho pro domácí nebylo málo, ve 41. minutě si útočník Plojhar poranil koleno a musel střídat. Na trávník se dostal Lukáš Prokopec, do útoku se vysunul Radek Černovský. 

 

Domácí nedali ani gól

"Bouřka" v kabině domácích zabrala. Seč začala druhou půli náporem a hosté se až do 55. minuty prakticky nedostali za polovinu hřiště. Ale co naplat, fotbal se hraje na góly, a v tom se domácím tentokrát nedařilo. Ke kontaktnímu gólu měl dvakrát blízko Kurakh, ale odkrytou branku ani jednou netrefil. Dobrou příležitost měl i Filip, ale svým přímým kopem nechal vyniknout velmi dobře chytajícího Reháka. Konečný stav 4:0 stanovil Mantov deset minut před koncem. V akci měl opět prsty Jakub Janouškovec, který po přihrávce od Hrubého obešel obránce a parádně našel rozběhnutého Tomáše Behenského, jehož razantní projektil div neudělal díru do sítě. Nečekaný výsledek v Seči.

 

Domácí na podzim navázali na dobré výkony z konce minulé sezóny a s vyrovnaným skóre 27:26 okupují třetí příčku. Na druhý Hradec ztrácí jediný bod. Mantovu se první polovina soutěže vůbec nevydařila. Tři výhry, dvě remízy a šest porážek znamenají předposlední místo. Škoda, tento celek má jistě na víc, ale zatím to nedokáže zúročit.



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar, trenér Seče: "Když moc chceš, tak to nejde. Myslím, že naše hra byla dobrá, ale Mantov byl všude dřív, a to asi rozhodlo. Soupeř byl velmi dobře takticky připraven, za to zaslouží jedničku. Jejich napadání nám v prvním poločase dělalo obrovské problémy."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Hráli jsme opravdu dobře. Chuť po vítězství byla od první minuty jasně větší na naší straně. Opět jsme si dokázali, že porazit v naší soutěži můžeme úplně každého. Škoda zpackaného podzimu, zase budeme sezónu zachraňovat na jaře. Průběžná předposlední příčka je velikým zklamáním."



Sestavy


TJ Seč
R. Vlk [-] - M. Lukáč [-] , T. Hvížďala [-] , V. Pergl [-] , V. Kurakh [-] , M. Plojhar [-] (41. L. Prokopec [-] ) , M. Krajník [-] , P. Filip [-] , R. Černovský [-] , J. Bradáč [-] , J. Fischer [-]

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - T. Fekl [-] (77. A. Ulč [-] ) , T. Korba [-] , K. Kadlec [-] , J. Dráždil [-] - P. Šmrha [-] , T. Behenský [-] (80. L. Janeček [-] ) , J. Hrubý [-] - J. Janouškovec [-] - J. Machač [-] , M. Šimandl [-]

ŽK: 33. J. Bradáč , 60. R. Vlk .
Hráči zápasu: R. Černovský - J. Janouškovec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lažánek Karel - HRANIČKA Václav (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.