Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký první poločas určil vítěze


Branky


0

Že Všeruby umějí dávat góly, to ví snad každy, který chodí v Plzni na fotbal. I když v minulém kole prohrály, dnes si rozhodně spravily chuť, jelikož nastřílely 8 branek svému soupeři ze Sulkova!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naprosto fantastický poločas pro Jenka Hyráta!

Každý je jednou dole a jednou nahoře. Ví o tom své i brankostřelec Jan Hyrát, který dokázal dát během 28 minut zápasu hattrick a po hodině zápasu přidat dokonce branku čtvrtou.

Ovšem hezky postupně. Zápas začal opravdu z ostra, v 5. minutě se do brány domácích trefil právě zmiňovaný Jan Hyrát a hned o tři minuty později přidával branku druhou. Po 8 minutách to tedy bylo 0:2!

Chvíli se zdálo, že se zápas uklidnil, ovšem 21. minuta nás všechny přesvědčila o tom, že tomu tak rozhodně není, jelikož právě od této minuty se zpustil stroj na branky.

Trefil se Lubomír Černý a hned po něm v minutě 27 to byl opět Jan Hyrát, který mohl slavit hattrick! Což ani ne po půl hodině hry určitě není zlé..

O deset minut později se skóre měnilo znovu, byl to Václav Greiner.

 

Jiří Dubský, který minulý týden vstřelil taktéž 4 branky v jednom zápase, se dokázal prosadit i ve druhém zápase. Byla to taková "cena útěchy".
1:5 - běžela 39. minuta 

 

A aby toho nebylo málo, ještě před skončením první půle se znovu trefili hosté, konkrétně to byl další ze dvojice útočníků Jakub Herák (42. minuta)

 

A to bylo ze strany prvního poločasu vše a tak se šlo do kabin za stavu 1:6..opravdu divoká první půle! 

Definitivní debakl byl ukončen v 82. minutě..

Ve druhé půli se hra rozhodně uklidnila. Hosté tolik neútočili, neměli také proč a domácí si tak mohli dopřát ještě jednu gólovou situaci.
Na domácí straně došlo hned ke dvojímu střídání, ovšem podle statistik šlo spíše o zkvalitnění defienzívy, kterou už šlo bohužel těžko zcelit dohromady.

Jako poslední se za domácí trefil v 58. minutě Milan Třeštík, jenže jen o dvě minuty později byl rozdíl mezi brankami znovu o 5 branek, jelikož svůj čtvrtý gól dokázal vstřelit Jan Hyrát!

Tečku v zápase udělal v 81. minutě dnes již jednogólový střelec Václav Greiner.

 

Vysoké skóre 2:8 setrvalo až do konce zápasu a hostující Všerubyt tak mohly odjíždět velmi spokojeny.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Všeruby B
Petr Matula: Zhodnotit zápas asi nebude úplně jednoduché. Od začátku zápasu jsme sice byli jasně lepší, ale domácí Sulkov dokáže pořádně potrápit naši obranu. Což jsme poznali v podobě dvou zbytečných gólů. Oba padly v každém z poločasů. Na druhou stranu jsme nastříleli velký počet branek a mohli jsme si tak spravit chuť, jelikož minulé kolo jsme prohráli doma s Blatnicí.



Sestavy


TJ Sparta Sulkov B
J. Blahout [-] - M. Třeštík [-] , L. Kur [-] , D. Rolník [-] , R. Valenta [-] (45. M. Rolník [-] ) , D. Štípek [-] , J. Dubský [-] , J. Straka [-] , M. Janout [-] , M. Uzel [-] (45. P. Kubík [-] ) , P. Pecháček st. [-]

SK Všeruby B
D. Tureček [-] - J. Herák [-] , M. Hodina [-] , J. Hyrát [-] , J. Zeman [-] , K. Bárta [-] , M. Džilič [-] , V. Greiner [-] , M. Cába [-] , J. Jendek [-] , L. Černý [-]

Místo: Sulkov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: RÝDL Pavel - VAVROCH Zdeněk (N), SEKERKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.