Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všeruby dále postupují vpřed a ani tentokrát nenašly sobě rovného soupeře


Branky


0

Na hřišti Všerub se odehrál zajímavý zápas proti mančaftu z Přehýšova. Ačkoliv to ze začátku na moc velkou slávu nevypadalo, Všeruby nakonec dokázaly jasně porazit Přehýšov 7:2!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácím nevydrželo, bylo vyrovnáno, ale nakonec to byli znovu domácí, kteří se mohli radovat

Jak již z nadpisu vyplývá, domácím dobře vyšel začátek zápasu. Konkrétní hráč, který se mohl již v 9. minutě radovat z úvodní branky, byl Džilič Midhat.

Nádhernou ranou otevřel skóre zápasu - 1:0.
Ačkoliv se domácím podařilo vstřelit úvodní branku, zas tak dlouho se na vyrovnání nečekalo. Jen o deset minut později se totiž prosadili hosté a situace na hřišti se rázem změnila.
Autorem hostující branky byl Jindřich Lippert.

Jenže od této chvíle domácí dokonale převzali zápas do vlastních rukou. Džilič Midhat byl i u druhého gólu, kdy se v 26. minutě znovu prosadil a ani ne za půl hodiny měli dicávi možnost vidět 3 branky!

Nakousnutý domácí útok vyprodukoval do konce poločasu dokonce ještě jednu branku!
to, když se v 35. minutě trefil Jiří Balvín (o kterém mimochodem v tomto zápase uslyšíme ještě dvakrát)

Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 

Hosté se znovu přiblížili k vyrovnání, ale všechny šance zmařil Jiří Balvín

Hned z úvodu vyšla útočná hra hostům. Snažili se ještě se zápasem pochopitelně něco udělat a vsadili na rychlé útoky.
Hned v 50. minutě se hostům podařilo skórovat a Marcel Doležal se mohl radovat. Stav 3:2 byl velmi motivující k tomu, aby hosté minimálně remizovali tento napínavý zápas.

Jenže skutek utek a druhý gól byla poslední událost, o které se budeme v souvislosti s hosty bavit (pokud samozřejmě pomineme šance, kterých hosté ovšem stejně mnoho neměli).

Teď se budeme spíše soustředit na již jmenovaného Jiřího Balvína. Protože svým druhým gólem znovu Všeruby odskočily o dva góly Přehýšovu. Stalo se tak v 62. minutě. Tedy ještě v čase, kdy měli hosté relativně dost času na to, se zápasem něco udělat.

Jenže spíše než hosté se kupředu tlačily Všeruby a hostující obrana byla znovu krátká na Jiřího Balvína. Bezkonkurenčně nejlepší hráč na hřišti mohl slavit hattrick! 5:2 (75. minuta)
Všeruby se o 5. minut později radovaly znovu. Stanislav Pašek se postaral o šestý gól.
A  to ještě bohužel nebylo všechno ze strany Všerub. S prázdnou nechtěl ze zápasu odejít ani Jan Jendek. Dvě minuty před koncem tak zasadil definitivní tečku za zápasem a domácí tak vyhráli zápas proti Přehýšovu 7:2!



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby B
Roman Matula: Ze začátku to byl vyrovnaný zápas, ovšem plný šancí. Dostali jsme se do vedení, následně bylo srovnáno. Ale poté to bylo jasně v naší režii

TJ Sokol Přehýšov
Martin Slavotínek: Škoda, že neumíme proměňovat šance. Fotbalově na tom byly lépe Všeruby, ale snaha našeho týmu taktéž nebyla marná. Škoda tohoto zápasu a tolika obdržených branek



Sestavy


SK Všeruby B
M. Zábraha [-] - S. Pašek [-] , R. Herák [-] , J. Balvín [-] , J. Zeman [-] , J. Hyrát [-] , P. Schejbal [-] , J. Jendek [-] , M. Džilič [-] , L. Černý [-] , K. Bárta [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - M. Heřman [-] , P. Koreš [-] , J. Lippert [-] , J. Bečvář [-] , M. Rác [-] , D. Král [-] , B. Kuchynka [-] , V. Macháček [-] , M. Doležal [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 75. J. Hyrát - 25. M. Rác .
Místo: Všeruby. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIK Karel - TUREČEK Dominik (N), RÁC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.