Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přehýšov nastoupil sice jen v devíti, ale přesto bojoval!


0

Hosté z Přehýšova přijeli pouze s devíti hráči a tak je čekal nelehký úkol. Hunčice jsou zatím jednoznačně první, bez ztráty bodu! Hlavní hvězda zápasu se nejen podle mého názoru stal Jindřich Lippert (kapitán hostí), který dokázal nastřílet hattrick domácím!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem

I přes všechnu snahu hostů, přeci jen byli domácí lepší. V celé sezoně zatím předvádí bezchybný výkon doplněný parádními góly!
I dnes přidali do sbírky osm zásahů. Přesto (na devět lidí) obdrželi 4 branky.

Jenže i když v konečném důsledku přeci jen domácí byli lepší, tak první branku mohli slavit právě hosté z Přehýšova! Jindřich Lippert se dostal k míči a rozhodně neměl v úmyslu netrefit. Přesnou ranou otevíral skóre! 0:1 (6. minuta)

Bohužel radost a sláva nevydržela ani pár sekund, jelikož úsměv na tváři rychle smazal Tomáš Remeš, který srovnal hned v 7. minutě na 1:1

Přehýšov bojoval srdcem a na hřišti nechávali hráči všechno. Jenže to nestačilo, opět se prosadil Remeš, tentokrát už otočil na 2:1!
Hrálo se tedy teprve 15. minut a už jsme měli možnost vidět 3 krásné branky.

A Hunčice dále krmily své věrné fanoušky krásnými akcemi a bohužel pro Přehýšov i góly. V 19. minutě se prosadil i druhý z útočníku Jiří Telekeš.
Zdálo se, že je všechno ztraceno, ale druhý poločas ukázal opak. Ovšem o tom až později,

22. minuta byla dokonalá pro Remeše, který zaznamenal hattrick. Celkem vydařený zápas zatím prožíval tento skvělý útočník.

Dá se říci, že právě od tohoto okamžiku se hra trochu vyrovnala, znovu. Jenže žádná výrazná situace se před domácím gólmanem neuskutečnila a tak měl volný průchod Pavel Hanzlíček. Asi správně tušíte, že z toho byla pátá branka.
35. minuta a gól na 5:1.

A ještě před koncem poločasu se trefil znovu Telekeš, který skóroval podruhé a konečný stav 6:1 přetrval do začátku druhé půle

 

Lippert tahal za nitky

Hosté se do druhého poločasu potřebovali pořádně připravit. Ačkoliv prohrávali o 5 branek, rozhodně ještě zápas nevzdávali. Své o tom věděl i Lippert, který jako správný kapitán ukázal svým spoluhráčům jak se hraje!

Jeho bylo 56. minuta, ve které se dokázal podruhé v tomto zápase prosadit a snížit na 2:6.
David Král si vzal příklad a jen o deset minut snížil dokonce na 3:6! Což trošičku znepokojilo domácí fanoušky a ozval se hlasitý pískot. 

Docházely síly, ale i trpělivost. Hosté neměli co ztratit, dávali všechno do útoku. Přicházela tzv. faulující hra.
Domácí se znovu chytili a sedmý gól přišel v 74. minutě. Autorem byl David Toráč.

My se dostaneme postupně ještě ke dvěma situacím, které se výrazně zapsaly do dění zápasu.
První z nich se uskutečnila v 84. minutě, tedy uplně na závěr zápasu. Jindřich Lippert se trefil potřetí a zaznamenal hattrick!
Což je podle mého názoru velmi úctyhodný výkon!

Na konečném stavu 8:4 se nakonec ještě podílel střílející obránce Václav Kučera.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hunčice
Roman Vojtek: Na to, že hosté byli pouze v devíti lidech jsme měli dokonce i problémy. Hlavně začátky obou poločasů. Naštěstí jsme si nenechali výhru vyfouknout.

TJ Sokol Přehýšov
Martin Slavotínek: Na zápas se hráčů sešlo jen devět a to se potom špatně hraje. Ale nedalo se nic dělat a hráči museli nastoupit tedy v devíti. Myslím si, že byl předveden velmi dobrý výkon. Asi jsem nečekal ani tolik branek.



Sestavy


TJ Sokol Hunčice
J. Holub [-] - T. Helmich [-] , D. Huml [-] , V. Kučera [-] , V. Brábník [-] - M. Šimáček [-] , P. Hanzlíček st. [-] (46. K. Čuchor [-] ) , J. Riant [-] , M. Zeman [-] (44. D. Toráč [-] ) - J. Telekeš [-] (46. P. Hanzlíček ml. [-] ) , T. Remeš [-] (46. M. Karas [-] )

TJ Sokol Přehýšov
J. Hána [-] - R. Fišer [-] , B. Kuchynka [-] , M. Hošťálek [-] , V. Čech [-] , D. Král [-] , M. Rác [-] , P. Koreš [-] , J. Lippert [-]

Místo: Hunčice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: BOHUN Josef - KELÍŠEK Pavel (N), DVOŘÁK Drahoslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.