2:1
(2:0)
60. J. Tiesl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekmíř doma zdolala Žihli


Branky


0

Žihle do utkání nastupovala jako jasný favorit, zatímco Nekmíř, která dosud nebodovala mohla pouze překvapit a to se jí vskutku povedlo dokonale. Žihli se nadařilo a Nekmíř toho dovedla využít, navíc před domácím publikem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zaskočení hostů

Žihle nastoupila do první půle jako úplně jiné mužstvo, než jaké jsme dosud vídali hrávat. Hráči si nebyli jistí co, jak a kde mají dělat a domácí toho využívali.  Domácí Vladimír Šoul v 18. minutě obdržel žlutou kartu. Ve 20. minutě vstřelil úvodní branku zápasu domácí Pavel Sova. Po ní následoval podobný průběh hry. Domácí do závěru poločasu přidali i druhou branku. Domácí útočník Petr Gruber si nebral servítky a domácí vedli 2:0. Více nám toho první půle nepřinesla.

Hosté se zlepšili

Hosté v úvodu sáhli po střídání. Jakub Fidler splnil co trenérovi slíbil. S jeho příchodem dostala hra Žihle nějaký tvar a charakter. Přesto, že Žihle střílet branky umí, tak proti soupeři s dvoubrankovým náskokem se prosazuje těžko. V 60. minutě přišla na nohu hostujícímu kapitánovi Jiřímu Tieslovi na křídlo přesná přihrávka. Ten se dovedl i přes dva bránící hráče Nekmíře prosadit a přízemní střelou snižoval na 2:1. Brankář domácích Tomáš Motyčka v potřebných chvílích podržel svůj tým a i díky němu Nekmíř už žádné další branky neinkasovala a získala na své půdě 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Nekmíř
Pavel Čejka, trenér TJ Nekmíř: Byl to vyrovnaný zápas, ale výsledek odpovídá výkonům. Nekmíř byla dnes tím lepším mužstvem.

TJ Slavoj Žihle B
Zdeněk Fidler, trenér TJ Slavoj Žihle B: První poločas byl velmi špatný. Dokud jsme nevystřídali bylo to strašné. Poté se to zlepšilo a vstřelili jsme branku. Zbytečně jsme podcenili soupeře.



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Motyčka [-] - J. Urbánek [-] , J. Todt [-] , V. Šoul [-] , P. Sova ml. [-] , E. Ramadan [-] , R. Kubasta [-] , P. Homola [-] , P. Gruber [-] , T. Broschardt [-] , S. Brabec [-]

TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - J. Novák [-] , L. Bláha [-] , J. Skalník [-] , F. Půta [-] , J. Fidler [-] , M. Hackr [-] , D. Kunt [-] , J. Sedlák [-] , J. Tiesl [-] , M. Rambousek [-]

ŽK: 18. V. Šoul .
Místo: Nekmíř. Počet diváků: 60. Rozhodčí: BOHUN Josef - TODT Jiří (N), MALÝ Peter (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.