M. Štěpánek 7. (vl.)
J. Todt 82.
2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervní tým Nýřan uspěl v Nekmíři


Branky


7. M. Štěpánek (vl.) , 82. J. Todt - 10. J. Šindler , 32. A. Aliyev , 46. Z. Cink , 69. A. Aliyev , 88. A. Aliyev
0

Ani vlastní branka hostujícího hráče nepomohla Nekmíři porazit Nýřany. Rozhodla o tom druhá půlka , kdy fotbalisté Nýřan nasázeli do branky domácí tři góly .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nýřany přijeli do Nekmíře v plné sestavě . Nechyběli i někteří hráči z A-týmu . Hned první akce Nekmíře skončila v sítí hostí, když domácí hráč centroval před bránu a hráč Nýřan Marek Štepánek chtěl odkopnout balon do bezpečí, ale místo toho se od něj nešikovně balón odrazil do brány a hosté prohrávali 1:0 . Vypadalo to, že pro Nýřany bude ještě hůře, když v deváté minutě musel odstoupit jejich kapitán Vítězslav Vácha .To Nýřany nakoplo k větší aktivitě a hned za minutu po faulu na Aliyeva proměnil přímý kop Jakub Šindler a srovnal skóre . Ke konci poločasu ještě obě mužstva měli pár šanci , ale žádná neskončila za zády skvěle chytajících gólmanů .Oba dva zatím drželi naděje svých týmu, jak domácí Tomáš Loukota, tak i hostující Miroslav Rosol , proto týmy odchazeli do šaten se skórem 1:2 pro Nýřany.

 

 

Do druhého poločasu oba trenéři udělali jednu změnu . Lepší tah se povedl hostujícímu trenéru hned po vystřídání, hráč Nýřan nacentroval na gól Zdeňku Cinkovi , který zvyšoval už na 1:3. Brankař Tomáš Loukota si vybral zrovna slabší chvíli. Po inkasovaném gólu byl na hřišti už jen jeden tým a to ten z Nýřan. Po dalším skvělém průniku skóroval Anar Aliyev a měl zaděláno na hattrick. Nekmíř se zmohla už jen na zkorigováni výsledku , když Jiří Todt po centru hlavou umístil za záda skvěle chytajícího brankaře Miroslava Rosola . Tečku za zápasem udělal skvěle hrající Anar Aliyev , kdy po krásné kombinaci uzavřel svůj střelecký účet na tři branky a nakonec se dočkal zaslouženého hattricku. Utkání sledovalo 30 vymrzlých věrných diváku, kteří po zápase mohli odcházet spokojeni.



Ohlasy k zápasu


TJ Nekmíř
Josef Urbánek: ,, Náš gólman neměl den . Připraveni jsme přijeli dobře . Dostali jsme tři laciné góly , které jsme dostat nemuseli a to rozhodlo . Tlak který jsme si vytvořili jsme nedokázali využít . Trefit bránu natož dát gól. ""

TJ Nýřany B
Zdeněk Cink: ,, Byl jsem docela překvapený,že zápas probíhal v klidu . Měl jsem z toho strach,protože jsem měl půjčený ho Aliyeva z A-týmu,který byl po zranění . Jsem rád , že se mu nic nestalo jinak by asi trenér A-týmu nebyl moc rád (směje se) . Určitě pro diváky slušný zápas ale podle mě těch diváku tam na ten zápas bylo málo . "



Sestavy


TJ Nekmíř
T. Loukota [-] - R. Kubasta [-] , M. Kochan [-] , P. Homola [-] , J. Todt [-] - P. Sova st. [-] (46. L. Koudela [-] ) , T. Broschardt [-] , J. Urbánek [-] , E. Ramadan [-] - R. Albl [-] (70. P. Sova ml. [-] ) , P. Gruber [-] (88. V. Sartini [-] ) -

TJ Nýřany B
M. Rosol [-] - T. Michálek [-] , R. Šimek [-] - Z. Cink [-] (73. R. Stauber [-] ) , M. Routschka [-] , J. Šindler [-] , M. Štěpánek [-] , V. Vácha [-] (9. M. Kalibán [-] ) - P. Štýs [-] (46. O. Stehlík [-] ) , M. Srb [-] - A. Aliyev [-]

Místo: Nekmíř. Počet diváků: 30. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - ŠTÁL Petr (N), ŠTEFFEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.