Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas v Dobříči


Branky


23. V. Zeman , 75. J. Kusák , 82. V. Svoboda , 84. J. Kusák - 48. T. Vrba , 58. P. Štýs , 78. T. Zimmermann
0

Zajímavý zápas mohli diváci zhlednout,  v Dobříči,kde padalo hodně branek. Díky skvělým zákroků brankaře Nového,které své mužstvo podržel, se nakonec radovali domácí hráči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit tohoto zápasu byl Kamenný Újezd,který se držel v horní půlce tabulky,  naopak Dobříč se spíše držela ve spodní půlce.  V první půli byl více aktivní Kamenný Újezd,  ale většina akcí skončila u skvěle chytajícího domácího brankaře Nového. Jako první se dočkal domácí tým. Ve 23. minutě se trefil Václav Zeman a domácí vedli 1:0.  Do konce poločasu byly ještě nějaké šance z obou stran, ale šatna neskončila gólem a proto do šaten odcházel spokojenější domácí tým.

 

 

 A co se nepovedlo hráčům Kamenného Újezdu v prvním poločase, to si vynahradili v tom druhém.  Po 8 minutách druhého poločasu se trefil Tomáš Vrba a srovnal skóre na 1:1. Za svoji aktivitu byl hostující tým odměněn v 58. minutě,  kdy se trefil Petr Štýs .  Hráče Dobříče to ale nepoložilo a v 75. minutě vyrovnali brankou Jířího Kusáka. Za tři minuty vlastní chybou domácího týmu,  kterou využil hostují hráč Kamenného Újezdu Tomáš Zimmermann.  Dobříčští hráči nesklopili hlavy a vrhli se v závěrečných minutách do útoku. Jejich tlak se jim v závěrečných minutám povedlo výsledek otočit na svojí stranu.  Prvně v 82 minutě,  kdy se trefil Václav Svoboda.  A o 2 minuty později  Jiří Kusák, který si připsal už svoji druhou trefu v zápase.  Tato branka byla vítězná.  Ještě v závěru se nechal vyloučit hostující hráč Jan Vrba.  Zápas sledovalo 83 diváku, kteří viděli zajímavý a napínavý zapas až do posledních minut.  Zápas sledovalo 83 diváku, kteří viděli zajímavý a napínavý zápas až do posledních minut.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: ,,Kamenný Újezd byl fotbalovější, ale naši předvedli jak se bohužel frázuje větší vůli větší snahu strhnout hru na svou stranuˮ

TJ Baník Kamenný Újezd
Jiří Hauer: ,,Pro nás to byl vyhraný zápas. Celou dobu jsme byli lepší. Dobříč měla jen čtyři šance bohužel pro nás všechny proměnila"



Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - P. Beran [-] (75. J. Kůst [-] ) , P. Nikolič [-] , J. Kusák [-] , J. Linha [-] , J. Zavřel [-] , R. Strych [-] , L. Kolář [-] (60. F. Souček [-] ) , V. Schneider [-] (75. V. Svoboda [-] ) , V. Zeman [-] , D. Cink [-]

TJ Baník Kamenný Újezd
M. Procházka [-] - J. Straka [-] (46. M. Čížek [-] ) , F. Krúpa [-] , L. Polák [-] , T. Vrba [-] (46. V. Hodek [-] ) , P. Štýs [-] (75. T. Zimmermann [-] ) , J. Hauer [-] , J. Hakel [-] , J. Takáč [-] , L. Schejbal [-] , M. Krbeček [-]

ŽK: 47. R. Strych , 86. P. Nikolič - 86. J. Takáč . ČK: 93. T. Vrba .
Místo: Dobříč. Počet diváků: 83. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŽÁKOVEC Jan (N), PODZIMEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.