Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd přehrál oslabenou Viktoru


Branky


0

Kamenný Újezd chtěl konečně naplno bodovat. Viktortoriáni měli jiný problém.Potíkali se s nedostatkem hráčů. Dokonce musel hrát i trenér Šámal,ale rprohře nezabránil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil ve své nejsilnejší sestavě, naopak hostující tým se potíkal s nedostatky hračů, nekteří byli zranění nebo nemocný. Na pomoc jim musel přispěchat trener Šamal. Toho využil domácí tým a hnedka v osmé minutě se ujal vedeni když míč za brankovou čáru dostal Petr Štýs. Na hostujícím týmu bylo vidět že se změny v sestavě projevili brzo když ve dvanacté minutě prohrávali po brance Josefa Takáče už 2:0. Hostující hráči nestíhali.Valil se na ně jeden útok za druhým. Poté přišel okamžik, který určil průbeh zápasu.Hostující tým dál gól, ale na radu pomezního rozhodčího nebyl uznán pro offside. A to rozhodlo, protože za dvanáct minut totiž vstřeli třetí gól  Filip Krúpa. Vypadalo to že si to Kamenný Újezd pohlída, ale opak byl pravdlou. Hostující fotbalisté se oklepali a v dvacatésedmé minutě snižnili,když se trefil nejlepší střelec hostujícího týmu Daniel Šablatura. Jenže než se hosté stačili nadechnout  k nejakýmu tlaku, tak domácí tým skoroval po čtvrté. Trefil se Filip Krúpa pro kterýho to byl druhý gól v zápase. Poločas skončil jasnou výhrou domácího týmu. 

 

Do druhého poločasu vletl aktivněji hostujiící hráči Viktoriky Úlice,kteří byli odměněni za svojí aktivitu brankou na 4:2. Trefil se Jan Čermák. Domácí,ale našli odpověď na sniženi a to, když se trefil VaclavHodek. Zápas probíhal jednoznačně v rolí domácích fotbalistu.Další branku vstřeli domácí fotbalista Vladimír Říha. Poslední slovo v utkání měli hostující hráči, když se jim povedlo upravit vysledek na konečných 6:3. Trefil se Milan Heřman. Zápas sledovalo třisetpět diváku,kteří vyděli devět branek a jasné vítezství Kamenného Újezdu. To Viktorka ztratila tři body a první dva týmy jí odskočili na rozdil šesti bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Viktoria Úlice
Emil Šámal: ,, Chybělo nám čtyři pět kluku ze základu a bylo to hodně znát na hře. Druhý poločas jsme se snažili s výsledkem něco udělat. Mohlo to být jiný, kdyby ten gól rozhodčí uznal. Hlavní rozhodčí byl dobrý na toho se nemůžeme vymlouvat, ale pomezní to byl slabší článek. "



Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
M. Procházka [-] - J. Hakel [-] , K. Čížek [-] , F. Krúpa [-] (76. M. Hajduk [-] ) , L. Polák [-] (46. V. Říha [-] ) , P. Štýs [-] (56. T. Zimmermann [-] ) , J. Hauer [-] , V. Hodek [-] , J. Takáč [-] , L. Schejbal [-] , M. Krbeček [-]

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - M. Ďurina [-] , L. Distler [-] , J. Kopecký [-] , O. Bělohlav [-] , L. Soukup [-] , E. Šámal ml. [-] , M. Heřman [-] , M. Brada [-] , J. Čermák [-] , D. Šablatura [-]

ŽK: 37. L. Soukup , 42. E. Šámal ml. , 82. O. Bělohlav .
Místo: Kamenný Újezd. Počet diváků: 35. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - PODZIMEK Petr (N), ŠÁMAL Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.