4:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany ztratily dvoubrankové vedení, přesto zvítězily!


Branky


10. L. Tupý , 25. T. Kříž , 49. V. Hora , 53. J. Koura - 28. M. Poslední , 40. B. Németh
0

Oba celky se v minulé sezóně pohybovaly na vrcholu tabulky a jejich vzájemný zápas hned v prvním kole značil velkou fotbalovou parádu. A tak se tak stalo. Diváci viděli útočný fotbal plný šancí, zvratů a branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky se do sebe zakously od prvních minut a nebylo ani poznat, že nějaký ten týden byla letní přestávka. Skóre se poprvé měnilo již v desáté minutě, kdy centr z volného přímého kopu usměrnil do sítě Luboš Tupý. Po chvilce bylo v Kožlanech ještě veseleji. Do pokutového území se probíjel Šofranko, byl nedovoleně atakován a sudí neváhal ukázat na značku pokutového kopu. Míč si připravil Tomáš Kříž a nezaváhal. Jenže hosté se dokázali z tvrdého direkt vzpamatovat a brzy snížili. Németh vyslal pěkný centr za obránce pro Martina Posledního a tomu se podařilo zadělat na drama. V závěru poločasu opět úřadoval Benedikt Németh. Postavil se k exekuci volného přímého kopu a povedenou ranou určil poločasový výsledek 2:2. Diváci se tak mohli o přestávce dohadovat, jak zajímavé utkání dopadne.

 

Do druhé půle opět vstoupili lépe domácí. Přímý kop sice ještě skončil pouze na tyči, ovšem na správném místě stál ve správný čas Václav Hora a kulatý nesmysl doklepl do sítě. Jak se později ukázalo, branka to byla vítězná. Po chvilce totiž, v zápase volných přímých kopů, prokázal dobrou kopací techniku i kapitán Kožlan Jaroslav Koura a jeho tým měl k dispozici opět pohodlný náskok. Hosté se ještě snažili s utkáním něco udělat, ale i přes některé dobré náznaky šancí se jim již skórem pohnout nepodařilo. První vzájemný duel dvou silných týmů tak pro sebe nakonec uzmuli domácí.  

  



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří (Olympie Kožlany): „Na to, že nám chybělo asi osm hráčů ze základu, jsme odehráli docela dobrý zápas. Podle mého názoru jsme byli lepší a výsledek je zasloužený. Když jsme se podruhé dostali do trháku, již jsme to bez problémů dotáhli do zdárného konce.“

TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír (TJ Heřmanova Huť): „Myslím si, že dělba bodů by pro nás byla dobrá, ovšem domácí si zasloužili vyhrát. Byli lepší na balonu a celkově i fotbalovější.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - J. Švamberg [-] , L. Tupý [-] , J. Vlček [-] , M. Beneš [-] - J. Hromada [-] , T. Kříž [-] , D. Denk [-] (84. J. Špaček [-] ) , J. Koura [-] - V. Hora [-] , M. Šofranko [-] (55. L. Štrunc [-] )

TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - M. Poslední [-] , B. Németh [-] (52. M. Kaprál [-] ) , J. Franko [-] , M. Adam [-] , M. Šůla [-] (65. J. Németh [-] ) , T. Vlach [-] , P. Brož [-] , V. Lakó [-] , T. Duník [-] , J. Giebel [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: LANG Josef - FIALA Václav (N), PÁLEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.