V. Kasl 24.
V. Kasl 70. (p.)
D. Maroušek 90.
3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoké utkání pro sebe uzmuli nakonec domácí


Branky


24. V. Kasl , 70. V. Kasl (p.) , 90. D. Maroušek - 65. T. Kříž
0

Duel, ve kterém sudí musel rozdat pět žlutých karet a dvě červené, pro sebe získala Blatnice. Ta je zatím v novém ročníku s Mladoticemi stoprocentní, hosté mají na svém kontě body tři.  

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté, kteří rovněž jako jejich soupeř úvodní duel ligy zvládli, lépe vstoupili do utkání i nyní. Dlouho se však nedařilo rozvlnit síť a když už ano, radost zkazil zdvižený praporek postranního rozhodčího. A tak platilo otřepané nedáš – dostaneš. Domácí po sérií dobrých příležitostí soupeře vrhli sílu do protiútoku, který zakončil povedenou ranou z hranice vápna Václav Kasl. Tím i udal výsledek první půle a diváci, kteří si našli v sobotním podvečeru cestu přímo na stadion, mohli jen spekulovat, zda-li jejich tým nakonec tři body opravdu uzme.

 

Ovšem toto přání se trošku oddálilo, protože hostům se podařilo srovnat s domácími krok. Tomáš Kříž se dostal ve vápně ke střele, která se vešla přesně pod břevno. Jenže poměrně brzy přišla pro Kožlany další rána, když rozhodčí ukázal po faulu na Mestla na značku pokutového kopu, čím pořádně rozvařil krev v žilách Kožlan. Václav Kasl se z penalty nemýlil a hosté tak museli o deseti, protože byl již před tím rovnou vyloučen Václav Švamberg za oplácení, dotahovat gólové manko. Daleko k tomu nebylo, i v deseti se tým semkl a bojoval, vše ale nakonec rozhodla Blatnice. V devadesáté minutě se do brejku trhl střídající David Maroušek a po necelé čtvrthodince svého pobytu na hřišti definitivně stvrdil vítězství svých barev křižnou střelou z vápna. Ještě po ukončení zápasu uviděl červenou kartu hostující Hora, který sudímu sdělil nevhodnými výrazy, co si myslí o jeho výkonu.   

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Štýs Roman (Slovan Blatnice): „Já zhodnotím utkání velmi krátce. Soupeř byl fotbalovější, nás ovšem podržel brankář. Navíc my proměnili své šance a tak vyhráli.“

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří (Olympie Kožlany): „Je docela těžké zápas hodnotit, protože je to pro nás hořká porážka. První půl hodinu jsme na hřišti dominovali, ale ani největší šance nevyužili a když už ano, tak nás zastavil zdvižený praporek. Pak nás domácí potrestali snad jejich první střelou na bránu a když jsme se jsme se následně nadechovali k náporu, přišla podle nás hodně přísná penalta. Ovšem i v deseti jsme byli domácím minimálně rovnocenným soupeřem, ale vyrovnat se nám již nepodařilo. Naopak oni nám v závěru dali třetí branku do rozhozené obrany.“



Sestavy


TJ Slovan Blatnice
V. Skříčil [-] - D. Tětek [-] , D. Šindelář [-] (32. J. Rolník [-] ) , D. Čech [-] , J. Kovač [-] - M. König [-] (65. J. Hošťálek [-] ) , D. Kojnok [-] , M. Stehlík [-] - M. Greif [-] , V. Kasl [-] (90. P. Maresch [-] ) - J. Mestl [-] (76. D. Maroušek [-] )

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - M. Beneš [-] , J. Vlček [-] (66. L. Frank [-] ) , V. Lehner [-] , J. Švamberg [-] (76. L. Štrunc [-] ) - D. Denk [-] , T. Kříž [-] , V. Švamberg [-] , J. Koura [-] - M. Kulhánek [-] (65. M. Šofranko [-] ) , V. Hora [-]

ŽK: 57. D. Kojnok - 54. V. Lehner , 54. J. Švamberg , 55. V. Hora , 83. T. Kříž . ČK: V. Hora , 57. V. Švamberg .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: König Michal - KAFKA Václav (N), FIALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.