0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce zapisují první výhru, vyloupily Kožlany!


Branky


0

Domácí se po výhře v úvodním kole trápí a s bodovým přídělem zatím dále nedokázali pohnout. Naopak Ledce se postupně zvedají, nejprve prohrály, v minulém kole získaly bod a nyní již všechny tri. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do zápasu doslova vlétli jako uragán domácí, ovšem dvě stoprocentní příležitosti, kdy se sám na bránu soupeře řítil Kulhánek, zůstaly nevyužity. A tak přišel trest a otřepané nedáš - dostaneš. Střelecký zápis duelu totiž otevřeli hosté. Kabát z pravé strany posadil svým centrem na malé vápno kulatý nesmysl přímo na hlavu Jiřího Pokorného, který bez jakékoliv pokory poslal míč do sítě. Hra nadále plynula bez výraznějších momentů, až přišel závěr první půle a opět chvíle Jiřího Pokorného. Ten znovu z pravé strany přijal centr, tentorkáte od Praise, na hranici velkého vápna a umístěnou ranou k tyči určil poločasový výsledek.

 

Kožlany cítily velké komplikace a do druhých pětačtyřiceti minut udělaly hned dvě změny v sestavě. Ovšem ani to nepomohlo. Po hodině hry totiž Fryč ze středu hřiště našel na levé straně naběhnutého Aleše Paška, který se prosadil přízemní střelou kolem brankáře Švamberga. Domácí se ještě snažili s duelem něco udělat, využili všech pět střídání, ale Ledce si závěr zápasu pohlídaly a po závěrečném hvizdu se mohly radovat z první letošní tříbodové výhry.     



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří (Olympie Kožlany): „Mé hodnocení bude krátké. Prohráli jsme zaslouženě, soupeř byl důraznější i efektivnější. Nedali jsme dvě šance v úvodu, pak byl soupeř lepší. Ve druhé půli jsme hru vyrovnali, ale protizbraň jsme nenašli.“

FK Ledce
Matějka Marek (FK TJ Ledce): „Hráče bych chtěl pochválit, obzvláště za první půli. Hráli jsme chytře, po zemi, bez faulů, k těm jsme naopak nutili soupeře. Druhý poločase jsme asi již podcenili, naše hra se zhoršila, soupeř měl šance, ale gólman si poradil. A nerad bych zapomněl na skvělý výkon rozhodčího, lepší nás ještě v této lize nepískal.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - V. Lehner [-] , M. Beneš [-] (77. J. Vlček [-] ) , J. Švamberg [-] , L. Tupý [-] - L. Štrunc [-] (46. D. Denk [-] ) , L. Frank [-] (60. T. Vacín [-] ) , T. Kříž [-] , J. Koura [-] - M. Kulhánek [-] (75. A. Čížek [-] ) , M. Šofranko [-] (46. J. Hromada [-] )

FK Ledce
L. Pochobradský [-] - J. Nový [-] , J. Pokorný [-] (55. J. Mareš [-] ) , J. Prais [-] , A. Pašek [-] , L. Palek [-] , O. Tupý [-] , P. Fryč [-] , O. Hano [-] , P. Toptej [-] (66. L. Kraček [-] ) , V. Kabát [-]

ŽK: 39. M. Šofranko , 41. T. Kříž .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - REIPRICH Zbyněk (N), MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.