4:1
(1:1)
43. T. Kříž (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny braly za čtyři góly tři body


Branky


39. M. Hlous , 51. M. Alexi , 54. L. Lejsek , 80. M. Hlous - 43. T. Kříž (p.)
0

Duel dvou sousedů v tabulce, které dělil před sedmým kolem jediný bod, vyzněl poměrně jasně pro domácí, kteří se tak posunuli do první poloviny tabulky. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poměrně vyrovnaná první půle přinesla několik zajímavých šancí, skóre se však měnilo až v samotném závěru. Martin Hlous v devětatřicáté minutě přijal balón a z otočky zamířil přesně k tyči. Aktivně hrající hosty ale inkasovaná branka nesrazila a ještě do přestávky stihli se svým soupeřem srovnat krok. Do vápna se totiž probíjel Vacín a po ataku domácích sudí Kvasnička neváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se postavil Tomáš Kříž a určil tak nerozhodný poločasový výsledek.

 

 

Necelá stovka přítomných diváků čekala od druhého poločasu rozuzlení a tak se také stalo. Nečtiny předvedly v rozemzí jednapadesáté až čtyřiapadesáté minuty tvrdé K.O., na které již Kožlany nenašly odpověď. Ale nepředbíhejme. Nejprve domácím pomohlo štěstí, když si přízemní střelecký pokus Michala Alexiho po lehké teči našel místo přesně k tyči. Po chvilce přilétl do pokutového území Olympie centr, který hlavou dopravil na místo určení Lukáš Lejsek a dodal na kopačky svého týmu klid. Definitivní pojistku přidal v povedeném druhém dějství Martin Hlous, jenž vystihl špatnou malou domů soupeře a tváří v tvář gólmanovi uspěl umístěnou ranou. Vyrovnaný duel tak nakonec domácí rozsekli třemi góly.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nečtiny
Polívka Václav (TJ Nečtiny): „Bylo to těžké utkání. Jednalo se souboj o dvou týmů, kterým se příliš nedaří. Nám se podařilo rozhodnout ve druhé půli a zaslouženě jsme podle mého názoru vyhráli.“

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří (Olympie Kožlany): „V první půli jsme měli několik šancí, ale nebyli jsme schopní dát gól. Bohužel soupeř dal poměrně šťastnou střelou branku, ovšem my ještě vyrovnali. I ve druhé půli jsme se snažili, tlačili jsme, ale góly dával soupeř. Dostali jsme lekci z efektivnosti, bojovnosti a vůle. Z toho jsme zklamaní - z výkonu a výsledku.“



Sestavy


TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - M. Hlous [-] (83. L. Brada [-] ) , K. Junas [-] - J. März [-] , L. Lejsek [-] (86. K. Lavička [-] ) - F. Socha [-] , V. Polívka [-] - Z. Bittermann [-] , O. Plic [-] , M. Alexi [-] , O. Hejlík [-] (76. V. Šedivec [-] )

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - L. Štrunc [-] , J. Švamberg [-] , V. Švamberg [-] , V. Lehner [-] - J. Hromada [-] , T. Kříž [-] , J. Koura [-] , D. Denk [-] (65. M. Šofranko [-] ) - V. Hora [-] , T. Vacín [-] (62. M. Kulhánek [-] ) -

ŽK: 12. O. Plic , 75. V. Polívka , 87. Z. Bittermann - 29. V. Hora .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - PASCH Stanislav (N), FIALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.