2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr zahrál těsně, ale opět vítězně!


Branky


0

Domácí přidali již sedmou výhru v řadě a nadále vedou tabulku. Duel s Bezvěrovem byl sice vyrovnaný, ale lídr po drtivou většinu utkání vedl a nakonec bere všechny body. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Vyrovnané utkání přineslo poměrně rychlou branku domácích. Po necelé čtvrt hodině hry se totiž prosadil po povedeném slalomu Vojtěch Sláma, který následně zakončil mimo dosah Nekvapila. Více se ale již do první půle nevešlo a zhruba šedesátka fanoušků, která si našla při sobotním odpoledni cestu přímo na stadion, tak mohla pouze odhadovat, jaký vývoj bude mít poločas druhý. 

 

V něm se opět jako první prosadily Kozolupy. Juraj Rajčáni se jal exekuce volného přímého kopu a provedl střelu na výbornou. Hosté ovšem zbraně nesložili a za pět minut opět byli domácím na dostřel. Petr Královec napodobil svého protihráče a rovněž se prosadil povedenou střelou z trestného kopu. Více již ale Bezvěrov, který do poslední chvíle sahal alespoň po bodu, nestihl a i přes dvouminutové nastavení se již skóre neměnilo. Kozolupy tak vítězí v devátém kole poosmé a vedou o tří bodíky ligu před Mladoticemi, Bezvěrov je dvanáctý.

    



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Hucl Jan: „Budu dneska stručný. Myslím si, že utkání bylo vyrovnané a šťastnější byli domácí.“

TJ Sázavan Bezvěrov
Sýkorová Eva: „Hráli jsme dobře, ale neproměňujeme šance. To nás bohužel poslední dobu trápí.“



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
Z. Minařík [-] - P. Hausdorf [-] , P. Mráz [-] , F. Stehlík [-] - M. Frič [-] , V. Sláma [-] , J. Rajčáni [-] , R. Tauš [-] - P. Tejc [-] , J. Čech [-] - T. Procházka [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
J. Nekvapil [-] - J. Macho [-] , J. Voith [-] , V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , J. Kubínek [-] , J. Šulc [-] , P. Královec [-] , P. Kohout [-] , M. Kanát [-] , M. Metlický [-]

ŽK: 58. M. Frič - 55. M. Novák , 67. M. Metlický , 83. J. Voith .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - DAVÍDEK Tomáš (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.