Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany si půltuctem vyšláply na Mladotice! +FOTO


Branky


24. J. Šnajdr (p.) , 27. V. Švamberg , 37. O. Kozler , 41. L. Tupý , 51. J. Šnajdr , 79. L. Štrunc - 63. V. Sebránek
0

Zápasy obou soupeřů byly v minulosti nesmírně vyrovnané, poslední tři skončily remízou. Tentokrát souboj týmů ze zcela opačných pólů tabulky vyzněl jasně pro domácí, kteří oplatili Mladoticím poslední prohru ze srpna 2013. Kožlany po několika protrápených kolech prokázaly kvalitní útok, druzí hosté se střelcem Urbanem naopak nevyužili zaváhání lídra a bodově jej nedostihli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácí poslední, hosté se "snajprem" Urbanem druzí , řeklo by se - jasný výsledek. Ale již náš expert z Křelovic Tomáš Blažek odhadoval, že Kožlany získají alespoň bod a měl pravdu. Ty se do svého soka pustily jako v nejlepší formě v loňské sezóně a oslabené Mladotice byly rázem pod tlakem. První branka tak na sebe nenechala dlouho čekat. Ondřej Kozler se ve 24. minutě protáhl po práve straně do vápna, kde ho srazil obránce a sudí Chejlava neváhal odpískat pokutový kop. K tomu se postavil Jiří Šnajdr a bezpečně svůj tým poslal do vedení. Potlesk diváků míříl kromě úspěšného exekutora penalty i ke Kozlerovi, který je brankářem, ovšem před sezónou byl na operaci a ještě do své svatyně, kde na jaře mimo jiné vyhrál v naší anketě i Hráče kola, nemůže. Nastoupil tak v útoku a tento tah se trenérovi Kožlan vyloženě podařil. Za další necelé tři minuty  nejprve brankář Mladotic Šmídl reflexnivím zákrokem odmítnul gól, ale z následného rohu Kříže se po zmatcích ve vápně kulatý nesmysl dostal k Václavu Švambergovi a ten ho doklepl za čáru, 2:0 pro domácí. Šmíd musel vytáhnout hned v zápětí další parádní zákrok a držel akcie hostů ještě na hladině. Mladotice zvládly odpovědět střelou Krofty, ale ta pouze vyprášila rukavice domácího golmana Jiřího Švamberga. Před poločasem přišla ještě jedna chvíle již zmiňovaného Ondřeje Kozlera. Opět Kříž předvedl povedený centr, tentokrát po nacvičeném signálu z volného přímého kopu našel hlavu právě svého spoluhráče a náskok byl v 37. minutě třígólový. Do šatny, vlastně do branky, přidaly Kožlany ještě jednu trefu. Mladotice odvrátily roh pouze ke Švambergovi, po jehož ráně se na listinu střelců zapsal dorážkou z vápna Luboš Tupý, 4:0. O přestávce tak hřálo domácí diváky kromě podzimního sluníčka i příznivé skóre.

    

Kožlany nedovolily už žádné komplikace

Kdo měl strach z možného obratu, toho zhruba po pět minutách hry uklidnil Jiří Šnajdr. Ten svou druhou trefu přidal jak jinak než po rohu hlavou po rozehrávce Kříže. Následně se již dočkali i hosté. Ti se trhli do přečíslení dva na jednoho, které pěknou přihrávkou vyřešil pro spoluhráče Václava Sebránka Urban tak, že kolega z útoku již pouze trefoval poloprázdnou svatyni Kožlan. Ty však přeci jenom měly v duelu poslední slovo, když využily naprosto totožnou situaci po vyhnutí se ofsajdové pasti a definitivní podobu výsledku tak dal střídající Ladislav Štrunc. Domácí se tak radují po pěti zápasech a dvou debaklech z vítězství proti druhému celku tabulky, který nevyužil zaváhání Kozolup v Křelovicích a možnost vymazat tříbodovou ztrátu.   



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „Naše hra vyústila konečně v branky. Vítězství nepřeceňuji, ale snad nám pomůže dál. Jsme za něj rádi, bylo zasloužené.“

TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: „Byli jsme v hodně poslepované sestavě bez čtyř hráčů ze základu. Ale tak to je a my hráli slabě. Nechali jsme si v první půli dát zbytečné góly a prohráli jsme zaslouženě.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - J. Vlček [-] , L. Tupý [-] , J. Švamberg [-] (46. T. Hurt [-] ) , M. Beneš [-] (79. M. Šofranko [-] ) - V. Švamberg [-] , J. Koura [-] , J. Hromada [-] , J. Šnajdr [-] (88. P. Fiala [-] ) - T. Kříž [-] , O. Kozler [-] (68. L. Štrunc [-] ) -

TJ Sokol Mladotice
J. Šmídl [-] - V. Janeček [-] , R. Kučera [-] , P. Berka [-] , T. Kučera [-] (90. J. Houška [-] ) - O. Jánský [-] , O. Krofta [-] , T. Randa [-] - V. Sebránek [-] (79. V. Soukup [-] ) , D. Urban [-] - V. Baum [-] (54. Z. Slach [-] )

ŽK: 48. L. Tupý - 65. O. Jánský , 74. D. Urban , 89. T. Kučera .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Zbyněk (N), KUČERA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.