2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany v Trnové rozhodly v penaltách!


Branky


0

Domácí nezvládli souboj s Kožlany a rozdíl se tak mezi oběma celky na chvostu tabulky zase o něco zvětšil. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel dvou týmů, kterým se zatím v aktuálním ročníku příliš nedaří, viděla Trnová. Ta měla před zápasem na svém kontě šest bodů, hosté z Kožlan devět. A ti také začali lépe. Po zhruba čtvrt hodině hry podnikli přímočarou akci, kterou zakončil ranou z vápna Václav Švamberg. Trnová se ovšem zaskočit nenechala a poměrně brzy srovnala se svým soupeřem krok. Patrik Mazák předvedl individuální akci, na konci které byla i úspěšná střela. Více se toho již do první půle nevešlo a oba celky tak měly o přestávce k výhře i prohře stejně daleko. 

 

Na padesát přítomných diváků vidělo brzy po přestávce dokonání obratu. V šestnáctce Kožlan se strhla mela, ve které si našel kulatý nesmysl opět Patrik Mazák a poslal svůj tým do vedení. Jenže duel nakonec do penalt přeci jenom doputoval. Václav Švamberg se trhl po křídle, nachystal pěkný centr na penaltový puntík, kde si jíž tváří v tvář Finklarovi věděl rady Tomáš Kříž. I přesto, že času ještě zbývalo relativně hodně, ani jednomu z týmů se již rozhodnout nepodařilo.

 

Pokutové kopy nakonec pro sebe i s druhým bodíkem uzmuli hráči Olympie, kteří domácí porazili 6:5 a celkově 3:2, když Trnová poslední penaltu namířila do břevna.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Chocholatý Pavel: „První poločas jsem hráli velice špatně, ve druhé půli naopak velice dobře. Pouze je škoda, že soupeř udělal jednu akci a my ho z ní nechali dát gól.“

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „Dneska jsem s naším výkonem nebyl spokojený. Domácí byli bojovnější, více chtěli, ale naštěstí pro nás neproměnili řadu šancí. My jsme nakonec vybojovali remízu a byli šťastnější v rozstřelu.“



Sestavy


TJ Sokol Trnová
J. Finklar [-] - L. Baloun [-] , J. Roztočil [-] , L. Kučera [-] (65. R. Končal [-] ) , J. Kříž [-] (77. J. Webr [-] ) , V. Kodera [-] , V. Beneš [-] , P. Mazák [-] , P. Vodička [-] (46. D. Mazák [-] ) , P. Kříž [-] , J. Kříž [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - J. Vlček [-] , L. Tupý [-] , M. Beneš [-] (60. M. Šofranko [-] ) - M. Kulhánek [-] , V. Švamberg [-] , J. Hromada [-] , J. Koura [-] , T. Kříž [-] - J. Šnajdr [-] , O. Kozler [-] (60. L. Štrunc [-] )

ŽK: 50. J. Kříž .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: LANG Josef - KLIK Josef (N), FIALA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.