3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel dvou jedenáctibodových celků zvládli lépe domácí!


Branky


36. L. Tupý , 61. J. Koura , 86. J. Šnajdr - 17. L. Kolář
0

Kožlany nechaly po vítězství svého soupeře na dvanácté příčce a samy jsou  o jednu výše. Po vyrovnané první půli udeřila Olympie dvěma přesně mířenými zásahy. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Oba celky měly před vzájemným zápasem na svém kontě shodně jedenáct bodů a případný úspěch tak mohl jednoho z nich katapultovat do klidnější vod. Lépe se v minulých kolech dařilo domácím, kteří z posledních pěti utkání vybojovali bodů pět, hosté tři. Ale ty v posledním kole, když osmi góly rozstříleli Blatnici a toto drtivé vítězstvím jim zřejmě vlilo krev do žil i v úvodu tohoto střetnutí. Dolní Bělá nastoupila aktivněji a také se po zásluze po zhruba čtvrt hodině hry dočkala vedoucí trefy. Kolem penaltové puntíku před Švambergem vznikla mela, ve které si kulatý nesmysl našel Lukáš Kolář a ranou do protipohybu domácího gólmana otevřel skóre. Inkasovaná branka Kožlany probudila a ty brzy nejenže srovnaly hru, ale i skóre. V šestatřicáté minutě vybojoval u rohového praporku balón Kříž, odcentroval do pokutového území, kde se úspěšnou hlavičkou nemýlil  Luboš Tupý. Více se toho ale již do první půle nevešlo a na osm desítek přítomných fanoušků tak muselo v napětí čekat rozuzlení v dějství následujícím. 

 

A to přišlo po hodině hry. Centr před bránu vyrazil Kraus pouze do vápna, kde si míč našel Jaroslav Koura a z první jej napálil do sítě. Dolní Bělá samozřejmě ještě přidala na obrátkách, ale v závěru duelu již musela sáhnout k sázce na jednu kartu, tedy útok, čehož domácí využili. Jiří Šnajdr totiž v šestaosmdesáté minutě předvedl dravý únik z křídla a z úhlu nakonec dokázal hostujícího brankáře prostřelit a definitivně tak určit dnešního vítěze. Kožlany jsou tak jedenácté s aktuálním ziskem čtrnácti bodů, o tři zpět a jednu pozici jsou právě hosté.    



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „Utkání bylo vyrovnané. Zápas byl oboustranně bojovný, hosté byli lepší v úvodu, pak jsme hru i skóre vyrovnali a byli jsme ne lepší, ale šťastnější.“

TJ Sokol Dolní Bělá
Matoušík Lukáš: „Začali jsme aktivně, po zásluze jsme vedli. Domácí ale vyrovnali hru a zaslouženě srovnali. Ve druhém poločase rozhodl gól na 2:1, pak jsme to otevřeli a místo vyrovnání jsme ještě jednou inkasovali.“



Sestavy


TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - M. Beneš [-] , J. Vlček [-] , L. Tupý [-] , L. Štrunc [-] - J. Hromada [-] , T. Kříž [-] , J. Koura [-] , V. Švamberg [-] - O. Kozler [-] (72. M. Kulhánek [-] ) , J. Šnajdr [-] (90. D. Denk [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá
M. Kraus [-] - M. Dobrý [-] (56. T. Polcar [-] ) , J. Koudela [-] , J. Volf [-] , O. Sýba [-] - D. Koudela [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-] - L. Kolář [-] , M. Bernášek [-] , J. Turjanica [-] (69. P. Kaprál [-] )

ŽK: 54. J. Šnajdr , 59. L. Tupý - 85. J. Volf .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: WALTER Ladislav - FRANK Lubomír (N), MATOUŠÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.