Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlany pěti góly dobyly Líně!


Branky


16. D. Dudík , 69. J. Tycar - 34. J. Hromada , 59. J. Šnajdr , 64. L. Tupý , 77. J. Šnajdr , 87. T. Kříž
0

Výsledek dnešního utkání zapříčinil mnohé. Domácí se propadli po slibném začátku soutěže až na osmé místo, naopak hosté, po špatném úvodu, přezimují jen o příčku níže s pouhou tříbodovou ztrátou. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do utkání dvou týmů z rozdílných polovin tabulky vstoupili lépe domácí. Ti se také dokázali poměrně brzy brankově prosadit. Po zhruba čtvrt hodině hry přišla dlouhá přihrávka na křídlo, odtud centr do vápna, který uklidil do sítě Dušan Dudík. Hosté ovšem ještě do poločasu přispěchali s odpovědí. Kříž se Šnajdrem kombinovali na jeden dotek od půlky hřiště, následně vyslali tváří v tvář gólmanovi Jana Hromadu, jenž uspěl umístěnou střelou podél Anderse. Dokonat obrat mohly Kožlany v přečíslení. Šnajdr na sebe natáhl gólmana a předložil Kourovi, který z deseti metrů trefil břevno a následné dorážky již zblokovali obránci. Více již na pět desítek přítomných fanoušků v prvním poločas nevidělo, o všem tak měla rozhodnout půle druhá. 

 

A tak se také stalo. Po zhruba hodině hry utekl po křídle Hromada, poslal přesnou přihrávku na malé vápno, kde již neměl Jiří Šnajdr problémy s uklizením kulatého nesmyslu do sítě. Po chvilce navíc hrající gólman hostí Ondřej Kozler napadal tak dlouho domácího obránce, až mu míč sebral, kličkou se zbavil i brankáře a navýšil náskok svých barev. Jenže Líně zbraně rozhodně nesložily. Prakticky vzápětí se zapsal na listinu střelců podobně jako v prvním poločase spoluhráč i Jan Tycar a drama bylo na světě. Ovšem netrvalo dlouho. Domácí obrana opět propadla, do prázdné střílel Jiří Šnajdr a gólu zabránil Ladislav Toth pouze rukou za cenu vyloučení a pokutového kopu. Panaltu sám autor předchozího střeleckého pokusu proměnil. Definitivní podobu udal výsledku v samotném závěru Tomáš Kříž. Všemu předcházelo dobré napadání váhajícího obránce soupeře ve vápně od Šofranka a následně předložení míče před prakticky prázdnou svatyni. Oba celky tak přezimují jako sousedi v polovině průběžné tabulky.      



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně
Aschenbrenner Petr: „První poločas byl vyrovnaný, pak ovšem opět přišly naše chyby v obraně a zápas jsme nezvládli. Soupeř byl lepší.“

TJ Olympie Kožlany
Švamberg Jiří: „První poločas byl výsledkově i herně vyrovnaný. Poté jsme byli lepší, donutili jsme svou aktivitu domácí k chybám v obraně a ty jsme trestali. Podle mě jsme zaslouženě zvítězili i co do výše skóre.“



Sestavy


TJ Baník Líně
R. Anders [-] - J. Mašek [-] , J. Antoš [-] (68. M. Vágner ml. [-] ) , D. Dudík [-] , J. Tycar [-] , M. Dudík [-] , M. Kuna [-] , L. Toth [-] , A. Mašek [-] (78. M. Šluk [-] ) , D. Čechura [-] , T. Šoul [-]

TJ Olympie Kožlany
J. Švamberg [-] - M. Beneš [-] (77. D. Denk [-] ) , J. Švamberg [-] , L. Tupý [-] , M. Kulhánek [-] - J. Hromada [-] , T. Kříž [-] , J. Koura [-] , V. Švamberg [-] - O. Kozler [-] (88. L. Štrunc [-] ) , J. Šnajdr [-] (82. M. Šofranko [-] )

ŽK: 16. A. Mašek , 62. T. Šoul , 70. D. Čechura - 28. J. Šnajdr , 60. L. Tupý , 70. J. Švamberg . ČK: 71. L. Toth .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Karel - TOPTEJ Emil (N), FIALA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.