0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury podlehly Zdemyslicím


Branky


0

Hosté nastupovali do zápasu jako jasný favorit. Zápas byl pro hosty těžší než předpokládali, jelikož domácí brankář předváděl výborné zákroky. Nicméně hosté dovedli vstřelit dvě branky a odvezli si domů 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů v závěru

V první půli měli více ze hry Zdemyslice. Měli územní převahu a větší držení míče. Jejich snažení vyústilo v několik vyložených šancí, se kterými si ale poradil výtečně domácí brankář Petr Šesták. Hřiště během zápasu rozhodně nebylo v ideálním stavu, ale hosté se přeci jen do konce poločasu dovedli prosadit. V 40. minutě trefil Michal Šamšula z přímého kopu zeď domácích. K održenému míči se nejrychleji dostal Tomáš Šilhánek a tvrdou levačkou poslal míč pod břevno branky domácích a tím i hosty do vedení 0:1.

Domácí prohrávají

Druhý poločas pokračoval stejně jako první. Domácí gólman v 65. minutě vytáhl výborný zákrok proti bezprostřední hlavičce Jindřicha Kotory. V 66. minutě už na Jindřicha Kotoru nevyzrál a ten poslel Zdemyslice do dvoubrankového vedení. V 70. minutě byl vyloučen domácí Lukáš Bedenk a Zdemyslice dovedly zápas do vítězného konce. Soběkurští za celý zápas nevystřelili na bránu soupeře a po zásluze doma prohráli 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Ondřej Kropík: Čekali jsme daleko lehčí zápas. Nebýt výborného gólmana domácích, mohlo být skóre vyšší. Nicméně výhru jsme si po právu zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
P. Šesták [-] - L. Bedenk [-] , L. Turek [-] , M. Königsmark [-] , M. Naar [-] - M. Šíp [-] , J. Hanket [-] , M. Oberdörfer [-] , J. Bešta [-] - J. Hajšman [-] (73. R. Duchek [-] ) , L. Matas [-] (46. T. Velkoborský [-] ) -

TJ Zdemyslice
O. Kropík [-] - M. Kysela [-] , J. Kotora [-] (78. J. Fiala [-] ) , O. Rous [-] , P. Česal [-] , T. Šilhánek [-] (84. V. Hejl [-] ) , A. Polívka [-] , T. Lang [-] , M. Šamšula [-] , J. Láska [-] , I. Průcha [-] (78. J. Kroc [-] )

ŽK: 20. L. Matas , 39. L. Bedenk . ČK: 51. L. Bedenk .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - ŠESTÁK Zdeněk (N), ŠUSTR Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.