3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov si ve šlágru kola poradil na výbornou


Branky


0

Šlágr kola sliboval zajímavý fotbal. Střetnutí prvních dvou týmů, které měly shodný počet bodů přitáhlo na stadion neuvěřitelných 200 diváků. V zápase nakonec zvítězilo věkovým průměrem o hodně mladší mužstvo domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní branka

Na tento zápas se čekalo celý podzim. Souboj dvou lídrů tabulky, kteří se prezentují odlišným stylem hry a suverénně kráčí III. třídou. Početná divácká kulisa hnala fotbalisty z Chotěšova vpřed. Domácí diváky potěšili již ve 2. minutě utkání, kdy se z prakticky první střely zápasu prosadil útočník domácích Vilém Bednář. Poté si domácí vybrali několik slabších chvilek způsobené nejspíše drobnou nervozitou z důležitosti zápasu a početným publikem. Hosté se snažili hrozit především rychlými útoky a dlouhými nákopy. Domácí se ale srovnali a dostali zpět do herní pohody. Poločas končil za stavu 1:0.

Silnější rezervy

Druhý poločas měl rozhodnout. Klíčovými byly střídající, kterých bylo na straně domácích více a s lepší fyzičkou. Hosté ztráceli s mladým týmem domácích dech a toho využil opět Vilém Bednář. Ten v 63. minutě poslal domácí do dvoubrankového náskoku a pro hosty z Hradce bylo zle. Hosté se snažili bojovat, ale odměnou jim byly pouze dvě žluté karty. V 80. minutě definitivně rozhodl o vítězi utkání kanonýr domácích Pavel Braun, který navyšoval na 3:0. Stav utkání se do konce zápasu neměnil. Hradec prohrál souboj o přední místo tabulky především fyzicky.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík: Opět se osvědčila spolupráce zkušených borců s výbornými mladíky a každým dalším střídáním jsme tým posilovali a tempo i kvalitu zápasu drželi na vysoké úrovni až do konce. Je potřeba vyzdvihnout i výkon soupeře, prezentoval se velkou bojovností a právem je na předních příčkách tabulky. Kvalitu zápasu podpořil i výborný rozhodčí Z.Mudra.




Sestavy


TJ Chotěšov B
J. Weiss [-] - T. Brabec [-] (70. L. Calta [-] ) , F. Vítek [-] , Z. Hönig [-] , P. Milička [-] - T. Veselý [-] , S. Durkoš [-] (56. L. Terber [-] ) , M. Vítek [-] , P. Braun [-] - V. Bednář [-] (89. A. Fischer [-] ) , L. Vebr [-] (85. L. Ondruš [-] )

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - J. Toman [-] , R. Straka [-] , B. Andrle [-] , M. Liebel [-] - Š. Kundrata [-] , O. Lihm [-] (84. J. Hrdina st. [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , J. Šubrt [-] - R. Lukášek [-] , T. Vozabule [-] (76. J. Kaplan [-] )

ŽK: 10. T. Brabec , 75. Z. Hönig - 6. M. Liebel , 67. J. Hrdina ml. , 85. J. Hrdina st. .
Místo: Tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - VELÍŠEK Jiří, LANGMAJER Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.