0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov zase naděloval, tentokrát si vyšlápl na Blovice a stejně jako minulý zápas nasázel 5 branek


Branky


0

Namlsaný Chotěšov si z minulého kola přenesl střelecké hody i do dnešního utkání a opět nedal soupeři šanci. Naopak Blovicím se dnes zápas nepovedl a ještě k tomu přišly o dva obránce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli drželi domácí šanci na dobrý výsledek

Hosté začali velmi intenzivně, napadali rozehrávky domácích, kteří mnoho ze hry neměli. Prvních dvacet minut patřilo hostům, ale pak hra uvadla. Do velké šance se dostal Bednář, který ovšem z velkého vápna přestřelil. Občasné šance domácích většinou končily na stoperech Chotěšova. Po krásné týmové akci a centru Ondruše vstřelil první gól zápasu Molek 0:1. Krátce na to měli šanci domácí, kdy útočník již přehodil gólmana, ale na brankové čáře zasáhl Vávrovec. Zbytek poločasu se hrál spíše uprostřed hřiště.

Ve druhé půli už se hosté rozstříleli

Po střídání zraněného Bednáře přišel na plac Kubík a v 51. minutě zvyšoval krásnou střelou k tyči na 2:0. Poté přišla desetiminutovka, kdy domácí neměli ze hry téměř nic a v 55. minutě zvýšil po úniku po straně a chybě domácího gólmana na 3:0 Jindřich. V 60. minutě navíc svým druhým gólem navýšil skóre Kubík 4:0. Hosté byli stále aktivnější a nepustili domácí k míči. V 78. minutě nakonec dokončil debakl krásným sólem Štökl. Zbytek zápasu už se dohrával spíše jen z povinnosti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Štětina Ladislav, vedoucí mužstva: Přišli jsme o dva kluky ze základní sestavy, kteří museli odstoupit kvůli zranění. Ale musíme přiznat, že hosté byli ve všech směrech lepší.

TJ Chotěšov
Josef Schamberger: Na soupeře jsme vlítli už od začátku a to nám pomohlo vstřelit důležitý gól, poté jsme se stáhli a dohrávali poločas defenzivně. V druhé půli už jsme se vrátili k naší hře a zbytek zápasu jsme dominovali. Jak se říká, válec se jen tak nezastaví.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - Š. Merhaut [-] (73. R. Šabata [-] ) , J. Stegmuller [-] , V. Davídek [-] , P. Choun [-] , O. Laibl [-] , J. Diviš [-] (80. T. Kotous [-] ) , M. Jílek [-] , M. Štětina [-] (18. K. Hajský [-] ) , A. Zdvořáček [-] , T. Nekola [-] (46. P. Hodina [-] )

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - T. Vacek [-] , J. Ondruš [-] , N. Vávrovec [-] , P. Eret [-] (85. P. Milička [-] ) - J. Jindřich [-] , P. Znášik [-] , M. Bednář [-] (46. D. Kubík [-] ) - J. Schamberger [-] (80. L. Terber [-] ) , E. Molek [-] (68. L. Vebr [-] ) , A. Štökl [-] (77. P. Braun [-] ) -

ŽK: 47. V. Davídek - 65. D. Kubík .
Hráči zápasu: D. Kubík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 121. Rozhodčí: Duda Václav - MÁDR Filip, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.