3:1
(1:0)
82. F. Lösch (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání se rozhodovalo až v poslední patnáctiminutovce


Branky


29. F. Březina , 75. J. Horský , 90. K. Valenta - 82. F. Lösch (p.)
0

Namlsané Chlumčany, které z posledních dvou utkání získaly první body, nestačily na domácí Radkovice, které nevyhrály v základní hrací době od pátého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli více ze hry domácí

Od první minuty měli ze hry více domácí, kteří si dokázali vypracovat hned několik šancí. Hostující naděje držel gólman Michal Hůla, který vychytal několik vyložených šancí Radkovic. Ve dvacátédeváté minutě už gólu ale zabránit nedokázal, kdy po chybě hostující obrany dal první gól zápasu František Březina 1:0. Poté si domácí vytvořili nějaké šance, ale bez úspěchu. První poločas zaslouženě vyhráli domácí.

Druhá půle byla o něco svižnější

Do druhé půle už vstoupili hosté lépe a začínali si vytvářet i několik šancí, ze kterých se jim dát gól ale nepodařilo. Šancí začalo přibývat na obou stranách, ty největší měli hosté, ale chyběl jim větší klid při zakončení. V sedmdesáté páté minutě se domácí radovali znovu a to zásluhou Jiřího Horského 2:0. O tři minuty později dostal druhou žlutou kartu v zápase domácí hráč Marek Breda a hosté vycítili šanci. Ta přišla hned o tři minuty později, kdy ve vápně nešťastně zahrál rukou domácí hráč a hlavní rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil František Lösch, který se nemýlil a snížil na 2:1. To hráče Chlumčan dokázalo nakopnout a vytvořili si tlak ze kterého ale gól dát nedokázali. V posledních minutách potrestali vysunutou obranu domácí, kdy se jim podařilo dát třetí branku. O konečnou tečku zápasu se postaral Kamil Valenta, který dával do prázdné brány. Zápas domácí zvládli a vyhráli 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: „V prvním poločase jsme měli několik šancí, ale gólman Chlumčan nám je vychytal. Ve druhé půli, když už jsme vedli 2:0, tak byl po druhé žluté kartě vyloučený náš hráč a soupeř začal víc tlačit, potom snížili z penalty po naší ruce. Pak chtěli hosté vyrovnat, ale jejich tlak byl neplodný a přidali jsme v poslední minutě do prázdné brány třetí gól.“

TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma, trenér: „První poločas byli domácí lepší, který vyhráli 1:0. Druhou půli jsme byli zase lepší my, ale neproměňovali jsme vyložené šance a soupeř nás ztrestal.“



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , L. Vizingr [-] , J. Bešta [-] , K. Šelep [-] (73. K. Valenta [-] ) , M. Hohlberger [-] , P. Vlček [-] , J. Horský [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-] , F. Březina [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - R. Horák [-] , J. Šimek [-] (22. R. Krýsman [-] ) , F. Lösch [-] , P. Šimána [-] , M. Zíka [-] (73. K. Dolanský [-] ) , T. Lachman [-] (87. R. Míšek [-] ) , R. Sosnovec [-] , J. Vajai [-] (46. M. Lösch [-] ) , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-] (67. M. Zajíček [-] )

ŽK: 34. L. Vizingr , 36. P. Vlček , 52. M. Brada , 76. J. Horský , 83. J. Bešta - 17. F. Lösch , 40. R. Krýsman , 47. P. Šimána . ČK: 78. M. Brada .
Hráči zápasu: M. Hohlberger .
Místo: Tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - VEIT Karel (N), VLČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.