V. Pikhart 66. (p.)
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letiny doma nestačily na Nepomuk


Branky


66. V. Pikhart (p.) - 11. J. Martínek , 21. V. Švec
0

Letiny se v poslední době potýkají s velkou marodkou, protože jim chybí hned několik hráčů. Nepomuk si dojel vylepšit skóre, když z posledních dvou zápasů má záporné skóre 0:7. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se dodatečně povolaní hráči Letin dlouho rozkoukávali

Na sobotní utkání dvou týmů z opačné strany tabulky se došlo podívat 35 platících diváků. Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, kteří využili nepřipravenosti domácích a do 21. minuty vedli 0:2. O první branku utkání se postaral hostující Jindřich Martínek 0:1. Druhou branku přidal ve 21. minutě Václav Švec a bylo to 0:2. To už domácí ale probudilo a začali být lepším týmem. Hostující tým zachraňoval gólman Pavel Wallenfels, který předváděl krásné zákroky, nejvíce si na něm vylámal zuby domácí Vít Pikhart, který na něj šel několikrát sám a gólmana tak v prvním poločase nepřekonal. Když už se domácím podařilo překonat dobře chytajícího gólmana, tak hosty zachránila branková konstrukce. Mnoho šancí další gól v první půli nepřineslo a tak se šlo do kabin za stavu 0:2 pro domácí.

Ve druhé půli se domácím podařilo jen snížit

Do druhé půle šli domácí s jasným cílem vyrovnat nepříznivý stav a získat alespoň bod. Ve druhé půli byli domácí mírně lepším týmem, ale pokračovali ve spalování šancí. V 66. minutě už tomu bylo ale jinak, když se uvolnil Radek Štádler a hostující hráč jej fauloval a kopal se pokutový kop. K penaltě se postavil Vít Pikhart 1:2, který mírně napravil zaváhání při neproměňování svých šancí. Šance na obou stranách přibývaly, ale gólu už se žádný tým nedočkal. Domácí měli před koncem obrovskou šanci, ale domácí hráč sám před brankářem hostů promarnil. Ke konci zápasu už si hosté pomáhali všemi způsoby a po zastavení šance domácích viděl Vlastimil Křivan červenou kartu. Skóre tak Nepomuk uhájil a udělal tak radost nepomucké legendě Jiřímu Slachovi, který slavil čtyřicáté narozeniny.



Ohlasy k zápasu


SK Letiny
Vít Pikhart: „Dneska jsme měli ještě vetší problémy se sestavou než v minulém kole v Dobřanech a celé utkání musel odehrát zraněný hráč, který měl natažená třísla. Nepomuk byl ze začátku lepším týmem, ale postupem času vyklidil střed hřiště a začali jsme hrát my, v poločase to mohlo být i klidně 4:2, ale nedávali jsme šance.“

FK Nepomuk B
Lukáš Zajíc: „Perfektně jsme nastoupili do utkání, ale potom nás začaly Letiny tlačit, naštěstí jsme to uhájili. Byli jsme rádi, že jsme v první půli nedostali gól, díky našemu gólmanovi to pro nás dopadlo dobře. Musíme pochválit rozhodčího, který pískal velice dobře, na obě strany stejně.“



Sestavy


SK Letiny
M. Hop [-] - K. Hajšman [-] , J. Pelíšek [-] , M. Baxa [-] - V. Pikhart [-] , V. Klasna [-] , J. Baumruk [-] , R. Přibáň [-] - R. Štádler [-] , Z. Hraběta [-] - V. Brašna [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Lukeš [-] , P. Osuský [-] , V. Švec [-] , D. Šmíd [-] (84. V. Vokurka [-] ) , J. Martínek [-] (63. M. Karhan [-] ) , M. Švec [-] , P. Racek [-] , V. Skřivan [-] , J. Vokurka [-] , L. Zajíc [-] (69. D. Slivoň [-] )

ŽK: 5. V. Brašna - 85. J. Vokurka . ČK: 90. V. Skřivan .
Hráči zápasu: V. Klasna - L. Zajíc .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KOŘÍNEK Petr (N), VOKURKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.