1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice zase ztratily body


Branky


0

Blovice se stále trápí a v posledním kole podzimní části si doma neporadily ani s předposledním týmem tabulky, kterým je TJ Keramika Chlumčany B. Zápas se dostal až do penalt, kde byli šťastnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se prosadily jen Chlumčany

Malá návštěva třiceti diváků si našla cestu na hřiště do Blovic. Od první minuty byli lepší domácí, když si vytvářeli více šancí, ale gólově se prosadit nedokázali. Aktivnější Blovice zlobila finální fáze, když už si nějakou šanci vytvořily, tak se jim skórovat nepodařilo a tak se ke slovu přihlásili hosté, kteří ze zabezpečené obrany přecházeli spíše do protiútoků a hrozili spíše ze standartních situací. Jedna standartní situace se hostujícím Chlumčanům podařila v první půli proměnit a po hlavičce jednoho z hráčů se míč odrazil od břevna a po dorážce Zbyňka Havlíčka se dostali do vedení 0:1. I když byly Blovice lepším a aktivnějším mužstvem, gól se jim dát nepodařilo a tak se šlo do poločasové přestávky za stavu 0:1 pro Chlumčany.

Do druhé půle vstoupili domácí gólem

Vítr v domácí šatně byl znát hned od prvních minut, kdy se domácí po aktivním napadání dočkali gólu hned ve 46. minutě, když se trefil útočník Štefan Merhaut a srovnal skóre na 1:1. Vyrovnání přineslo domácím větší klid na své kopačky a začali více kombinovat. Do dobře sformované obrany Chlumčan se však dostávali jen těžce a dalším gól se jim dát nepodařilo. I když byly k vidění šance na obou stranách, gól už v zápase nepadnul  a o vítězi musely rozhodnou až pokutové kopy. Blovice tak prodlužují své několikazápasové trápení a doma zase nevyhrály. Naopak Chlumčany se výsledkově ke konci podzimní části zvedly a z pěti utkání si připsaly prvních devět bodů. Že by pomohla změna trenéra? 

Blovice se do penalt dostaly poprvé

Domácí v podzimní části ještě penalty nekopali a tak se na nich mohla podepsat větší nervozita. Naopak hosté kopali penalty v minulém kole, ale to se jim nedařilo a na penalty prohráli, a tak si chtěli spravit chuť a tentokrát se jim to podařilo. Na penalty vyhrály Chlumčany 3:4 a odváží si z Blovic důležité dva body, které jim hodně pomohly a dotáhly se na jeden bod na dvanácté Lužany.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma, trenér: „Blovice byly lepším týmem, mají tam mladé běhavé kluky, ale my jsme se zaměřili na obranu a moc jsme je k šancím nepouštěli. Pro nás jsou to důležité dva body.“



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - T. Nekola [-] , A. Zdvořáček [-] , J. Stegmuller [-] , M. Štětina [-] - J. Diviš [-] , O. Laibl [-] , P. Choun [-] , K. Hajský [-] (64. J. Parouz [-] ) - Š. Merhaut [-] , R. Tyml [-] (82. J. Veselovský [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - F. Lösch [-] , M. Zíka [-] , J. Janoušek [-] (89. K. Dolanský [-] ) , R. Horák [-] , V. Křivan [-] , J. Vajai [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 70. J. Stegmuller - 75. M. Vojáček , 78. J. Kastner .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: PASTYŘÍK Vladimír - BURIÁNEK Pavel (N), VLČEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.