J. Doričák 85. (vl.)
1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nejočekávanějším utkání posledního kola musely o vítězi rozhodnout až penalty


Branky


85. J. Doričák (vl.) - 83. Z. Pavlíček
0

Šlágr kola, to byl zápas prvního Chotěšova a druhých Žinkov.  Očekávalo se vyrovnané a útočné utkání, kde padne hodně gólů a diváci se budou fotbalem bavit. Opak byl však pravdou a hrálo se spíše o střed hřiště, mezi šestnáctkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle gól nepřinesla

Zatím neporažený tým TJ Chotěšov přivítal na svém hřišti druhý tým tabulky TJ Sokol Žinkovy. Očekávalo se útočné utkání a s očekáváním kvalitního fotbalu přišlo na hřiště pouhých padesát diváků. Ti se však útočného fotbalu v prvním poločase nedočkali a sledovali spíše boj o střed hřiště.  Kdo nedošel na první půlhodinu, o nic nepřišel. Nudný fotbal s mnoha chybami na obou stranách, žádné výrazné šance nepřinesl. Jediný zajímavý moment v prvním poločase přišel ve 33. minutě, kdy bylo rušno před domácím gólmanem, když hosté kopali roh, ale chotěšovský gólman si v klidu poradil. V první polovině to ale bylo s šancemi vše a žádného gólu se diváci nedočkali.

Ve druhé půli se poprvé skóre měnilo až v samotném závěru

Do druhého poločasu vstoupil lépe Chotěšov a bylo vidět kdo je v zápase domácím týmem. Byli to právě oni, kdo si začal vytvářet více šancí. V 52. minutě se ke střele z poza vápna dostal kapitán domácích Tomáš Vacek, ale s pěknou střelou si dokázal hostující gólman poradit. Domácí začali více tlačit na soupeře, ale v toužený gól se jim to proměnit nedařilo. V 71. minutě už to vypadalo velice slibně, když si nepovedený přímý kop Tomáše Vacka našel míč Lukáš Peprný, ale míč těsně minul tyč. O několik minut později to byli ale hosté, kdo první udeřil. Po zaváhání jednoho ze stoperů domácích se dostal do samostatného úniku Zdeněk Pavlíček a otevřel tak skóre zápasu, to se psala 83. minuta 0:1. Hostům radost dlouho nevydržela a hned po minutě bylo vyrovnáno, když si hostující Žinkovy vstřelily vlastní gól, pod který se podepsal Jaromír Doričák a bylo to 1:1. Domácí to vyrovnání povzbudilo a začali se více tlačit do útoku, tížený gól se jim však dát nepodařilo a o vítězi musely rozhodnout až penalty. Chotěšov tak za celou podzimní část v základní hrací době nebyl poražen.

Hosté byli v penaltách šťastnější a připisují si o bod více

Padesátka diváku si v chladném odpoledni musela ještě několik minut počkat, aby se dočkali vítěze zápasu. V penaltovém rozstřelu se dařilo více hostům, když se trefili všichni střelci a vyhráli 4:5. Když se o jedinou neproměněnou penaltu postaral domácí Pavel Eret. Hosté si tak odváží o jeden bod více a pomalu stahují náskok Chotěšova.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Miroslav Bednář: „Dnešní zápas vůbec nevypovídal o tom, že hraje 1. s 2. Celý zápas se hrál spíše ve středu hřiště. Pro diváka to byl velice nudný zápas. Naštěstí jsme dokázali vybojovat alespoň bod.“




Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - A. Štökl [-] (78. D. Grössl [-] ) , T. Vacek [-] , P. Eret [-] , L. Terber [-] (84. O. Pešta [-] ) - L. Peprný [-] , P. Znášik [-] , J. Jindřich [-] - D. Kubík [-] (62. P. Hasenöhrl [-] ) , E. Molek [-] , J. Schamberger [-] -

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - J. Tykvart [-] , J. Čengery [-] , T. Oulík [-] , Z. Beníšek [-] , J. Doričák [-] , M. Šneberk [-] (76. D. Niemkiewicz [-] ) , T. Hora [-] , Z. Pavlíček [-] , F. Švejda [-] , M. Vokurka [-]

ŽK: 37. D. Kubík , 51. E. Molek , 89. P. Eret - 65. J. Tykvart , 72. T. Oulík , 87. T. Hora , 90. F. Švejda .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - DOMANICKÝ Robert, LANGMAJER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.