3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk B doma přestřílel Předenice 3:2


Branky


28. V. Švec , 59. M. Baran , 63. M. Baran - 75. D. Kasl , 78. M. Bruml
0

Nepomuk B chtěl doma navázat na výhru z Letin a potvrdit tak dovezené tři body. Předenice, chtěly zapomenout na prohru s Chotěšovem v minulém kole a získat minimálně bod, což se jim ale nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepomuk vyhrál první poločas gólem ze zajímavého úhlu

Na utkání týmů z horní poloviny tabulky se přišlo podívat padesát diváků, kteří mohli sledovat poměrně slušné a gólové utkání. Od úvodního hvizdu se dařilo více domácím a mírně hosty z Předenic přehrávali, což vedlo k prvnímu gólu, když se ze zajímavého úhlu trefil Václav Švec a poslal svůj tým do vedení 1:0. Dále pokračovalo celkem vyrovnané a mnohdy i pohledné utkání, to bohužel v první půli gól nepřineslo a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. Hosté si vytvořili několik šancí, ale jako v minulém kole proti Chotěšovu své šance nedokázali proměnit v gólový počin. Tu největší šanci hostů měl jejich útočník Martin Bruml, kterému míč krásně sklepnul Josef Mašek, ale domácí gólman si stoupnul tam kde měl a balón za svá záda nepustil, bohužel pro něj to ale schytal ze tří metrů přímo do obličeje, což bylo hodně nepříjemné, domácí gólman se však po chvíli otřepal a v zápase mohl pokračovat. Domácí tým vyhrál první půli 1:0.

Druhá půle byla záživnější a bohatá na góly

Ve druhé půli měli navrch hosté a vytvářeli si o něco více šancí a byli to právě hostující Předenice, které ve druhém poločase jako první rozvlnily síť. O vyrovnávací gól se postaral Martin Bruml, který vyskočil nejvýše na centrovaný míč z pravé strany a se štěstím skóroval 1:1. V 59. minutě začal úřadovat hráč z A-týmu Nepomuku Marek Baran, který přišel domácí v dnešním zápase posílit. Za pět minut vstřelil dvě branky a s Předenicemi to nevypadalo vůbec dobře. První branku vstřelil po chybě hostující obrany, když za přispění těžkého terénu nezkrotili míč a bylo to v 59. minutě 2:1. Druhý jeho gól přišel záhy a to v 63. minutě, když povodil hostující obranu a zvyšoval na 3:1. Když už to vypadlo s Předenicemi špatně, tak přišlo rychlé snížení, kdy se trefil David Kasl a bylo to 3:2. To už se domácí začali znovu strachovat o vítězství.  I když ale měli hosté narůstající tlak, gól už sem jim přidat nepodařilo a prohráli těsným výsledkem 3:2. Pohledné a bojovné utkání si nakonec museli diváci určitě užít a rozloučili se tak s pozimní částí pěti brankami.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Lukáš Zajíc: „Zápas se nám povedl a získali jsme tři body. Neskutečný výkon předvedli stoper Michal Viktora a náš brankář Pavel Wallenfels, který schytal bombu ze tří metrů míčem do hlavy a nakonec zápas odchytal až do konce. Moc děkujeme našim dorostencům, kteří za nás dnes hráli a byli hodně snaživí. Chtěli bychom pochválit vydařený výkon rozhodčího, který pískal na obě strany suprově. Ještě bychom chtěli pochválit Vaše super stránky a komunikaci, je to super.“

TJ Předenice
Martin Bruml: "Jeli jsme do Nepomuku s tím, že chceme urvat body a zůstat v kontaktu s čelem tabulky. První poločas byl z naší strany nepřesný a bohužel jsme nedokázali dát gól ze šancí, které jsme měli. Druhý poločas jsme byli lepším týmem, ale naše chyby soupeř potrestal."



Sestavy


FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Baran [-] (73. J. Slach [-] ) , M. Viktora [-] , V. Švec [-] , P. Osuský [-] (32. M. Kepka [-] ) , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , V. Březák [-] , M. Březák [-] , J. Vokurka [-] (84. M. Karhan [-] ) , D. Šmíd [-] (55. Z. Valenta [-] )

TJ Předenice
M. Šatra [-] - K. Mašek [-] , D. Kasl [-] , R. Jirák [-] - T. Pech [-] (46. M. Zelenka [-] ) , T. Kadlec [-] , V. Frank [-] , M. Myška [-] , P. Kvídera [-] - J. Mašek [-] (46. J. Majer [-] ) , M. Bruml [-] -

ŽK: 42. J. Vokurka - 40. K. Mašek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kulhánek Milan - BARAN Michal (N), ŠILHÁNEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.