1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | Ústí nad Labem | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas rozhodla jediná branka


Branky


0

V dalším utkání 11.kola Okresního přeboru se utkali TJ Povrly a FK Malečov. Utkání muselo být přeloženo na tréninkové hřiště , protože na hlavním hřišti se domácímu celku přemnožily žížaly. Vyrovnaný a bojovný zápas, byť hraný na menším hřišti, nabídl zajímavou podívanou se šancemi na obou stranách, nechyběly ani emoce na konci utkání. Domácí byli nakonec šťastnějším celkem a díky brance v prvním poločase zvítězili....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povrlům se podařilo dostat do vedení

 Zápas na menším hřišti začal ve svižném tempu a domácí proměmili hned jednu ze svých prvních šancí a ve dvanácté minutě je dostal do vedení Miroslav Rajtora - 1:0. I zbytek první půle se odehrával v bojovném duchu šance se střídaly na obou stranách, ale ani jeden z brankářů již nekapituloval. Výrazně podrážděnější byl v tomto polačase tým Malečova, o čemž svědčí i dvě žluté karty udělené hráčům tohoto celku. 

Domácí vedení udrželi

Ve druhém poločase se ujali aktivity hosté, získali územní převahu,  zároveň však začali působit nervóznějším dojmem. Postupem času, poté co nedokázali využít své šance, se nervozita hostů stupňovala a vyvrcholila v devadesáté minutě nervy na uzdě neudržel záložník hostů Radim Auervek a v přerušené hře inkasoval dvě žluté karty a následně červenou kartu za nemístné poznámky směrem k hlavnímu rozhodčímu a putoval předčasně pod sprchy. Povrly si výsledek již zkušeně pohlídaly a v zápase dvou vyrovnaných celků byly tím  šťastnějším a připsaly si na své konto třetí výhru v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Povrly
Karel Jozífek: "Vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách se šťastným koncem pro nás. Rozhodlo proměňování šancí. Po vyloučení hostujícího hráče jsme si výsledek již pohlídali."




Sestavy


TJ Povrly
D. Dušovský [-] - T. Šmejkal [-] (51. J. Coubal [-] ) - M. Rajtora [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , Z. Škoda [-] - - L. Smoleňak [-] (82. M. Dufek [-] ) , P. Langáš [-] , J. Fojtík [-] , D. Pavlát [-] , M. Sochor [-] , V. Doleček [-] , T. Rikk [-] (72. J. Matys [-] )

FK Malečov
M. Růžička [-] - R. Balog [-] , T. Puky [-] , K. Kimmel [-] (78. P. Kolísko [-] ) , M. Hart [-] - P. Kůstka [-] , R. Auervek [-] , T. Kůstka [-] (62. D. Weigert [-] ) - D. Veselý [-] , J. Spal [-] - D. Veis [-] (62. L. Fedorovič [-] )

ŽK: 66. L. Smoleňak , 77. Z. Škoda - 28. R. Balog , 37. M. Hart , 73. K. Kimmel , 75. L. Fedorovič , 88. M. Růžička , 90. R. Auervek . ČK: 90. R. Auervek .
Místo: Povrly. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - PACÍK Miroslav, KRÝSL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.